Προσφορά

NOW Vitamin D-3 1000 IU High Potency 180 Softgels

733739003652

Συμπλήρωμα διατροφής με τη συνιστώμενη ποσότητα βιταμίνης D-3 σε υψηλά απορροφήσιμη μορφή.

-50%

25,03 €

12,52 €12.52

Κερδίζετε 12,51 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η βιταμίνη NOW Vitamin D-3 1000 IU High Potency 180 Softgels βοηθά στη διατήρηση υγιούς σκελετικού συστήματος και στην υγεία των δοντιών. Παρέχει τη συνιστώμενη ποσότητα βιταμίνης D-3 σε υψηλά απορροφήσιμη μορφή. Φυσιολογικά η βιταμίνη D-3 παρέχεται στον οργανισμό από τη διατροφή μας και την έκθεση μας στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου. Με την αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο λόγω των κινδύνων που υπάρχουν και με την έλλειψη επαρκούς συγκέντρωσης στα σύγχρονα τρόφιμα συνιστάται η συμπληρωματική λήψη βιταμίνης D-3 ώστε ο οργανισμός μας να τροφοδοτείται με επαρκή ποσότητα βιταμίνης.

  • Μορφή προϊόντος: ταμπλέτες (χάπια)
  • Ανάγκη για: αρθρώσεις & οστά
  • Προσφορές: σε μισή τιμή
  • Βιταμίνες: βιταμίνη d
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 50%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών