Προσφορά

NATURE'S PLUS Rhodiola 250mg 60 VCaps

097467725317

Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Rhodiola (Rhodiola rosea) για αντιμετώπιση του στρες.

-27%

45,87 €

33,49 €33.49

Κερδίζετε 12,38 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Κάθε φυτική κάψουλα NATURE'S PLUS Rhodiola περιέχει 250 mg τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Rhodiola (Rhodiola rosea), περιεκτικότητας, κατ’ελάχιστον, 2.3% (5,75 mg) σε rosavin, 2,8% (7 mg) σε salidroside, 70% (175 mg) σε polyphenols, 5,4% (13,5 mg) σε beta-vicianosides, 1,4% (3,5 mg) σε rosin και 1,2% (3 mg) σε rosarin.

Περιέχει επιπλέον 100 mg σκόνη ροδιόλας.

Ενεργή βάση 100 mcg από τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα green tea, grape seed, red wine, elderberry, broccoli, spinach, carrot, tomato, spirulina, chlorella.

To εκχύλισμα rhodiola έχει προσαρμογόνες και τονωτικές ιδιότητες και βοηθά στην αντιμετώπιση του σωματικού και ψυχολογικού στρες, καθώς και σε ασθενικές καταστάσεις (κούραση, μειωμένη εργασιακή απόδοση, διαταραχές ύπνου, ευερεθιστικότητα, υπέρταση, πονοκέφαλοι), ενώ βελτιώνει τη μνήμη και τη συγκέντρωση, όπως υποδεικνύουν σύγχρονες έρευνες.

Χωρίς τεχνητά χρώματα και συντηριτικά.
Χωρίς μαγιά, σιτάρι, σόγια και γάλα

Συνήθης Χρήση: Μία κάψουλα την ημέρα.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Ανάγκη για: αϋπνία - στρές
  • Κατάλληλο για: vegetarians
  • Βότανα & Φυτοθεραπεία: rhodiola-χρυσή ρίζα
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 27%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών