Προσφορά DIAPHYTOL 60 caps

DIAPHYTOL 60 caps

Συμπλήρωμα διατροφής για την εξομάλυνση μεταβολισμού των σακχάρων.

-13%

62,06 €

53,99 €53.99

Κερδίζετε 8,07 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συμλήρωμα διατροφής DIAPHYTOL βοηθά στη βελτίωση μεταβολισμού σακχάρων, λιπιδίων, αμινοξέων.

Μείωση των επιπέδων σακχάρου του αίματος, για σακχαρώδη διαβήτη τύπου.

Είναι εξαιρετικά καινοτόμο σκεύασμα που λαμβάνει υπόψη του την χρονοβιολογία του ανθρώπινου οργανισμού προσφέροντάς του διαφορετικές ουσίες το πρωί (καφέ κάψουλα) και το βράδυ (άσπρη κάψουλα) με στόχο την εξομάλυνση του μεταβολισμού των σακχάρων.

Με κύρια συστατικά του την Κανέλα (μείωση γλυκόζη στο αίμα και ενίσχυση της δράσης της ινσουλίνης), το Χρώμιο (ενίσχυση δράσης ινσουλίνης), το εκχύλισμα Μαύρου Πιπεριού (αύξηση αφομοίωσης θρεπτικών συστατικών, βελτίωση πέψης, γαστρεντερικής απορρόφησης), το εκχύλισμα ρίζας Τζινσενγκ (βελτίωση αμυντικών δυνάμεων και θετική δράση στο διαβήτη γήρατος), το Momordica Charantia (ευνοεί είσοδο γλυκόζης στα κύτταρα και περιέχει πεπτίδια όμοια της ινσουλίνης, εξομαλύνει και τη χοληστερίνη).

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Discount: 13%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών