Προσφορά

NEOCELL Colagen Type 2 120 Caps

016185096578

Κολλαγόνο τύπου 2 ενισχυμένο με Υαλουρονικό οξύ,γλουκοζαμίνη & χονδροϊτίνη

-31%

54,87 €

37,86 €37.86

Κερδίζετε 17,01 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Κολλαγόνο σε χάπια NEOCELL Colagen Type 2 για τον αρθρικό χόνδρο με γλουκοζαμίνη, χονδροϊτίνη και υαλουρονικό οξύ. (περιεκτικότητα στις αρθρώσεις 50-55 % και στους χόνδρους των αρθρώσεων 85-90%)

Το κολλαγόνο παίζει το σημαντικότερο ρόλο στην κατασκευή του σώματος γιατί είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα, την αναπαραγωγή των χόνδρων των αρθρώσεων των οστών αλλα και του δέρματος. 

Αυτή είναι η πρωτεΐνη που απαιτείται για τη διατήρηση και την αποκατάσταση του ιστού του χόνδρου. Το κολλαγόνο τύπου 2 της NeoCell είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα που περιέχει γλουκοζαμίνη, χονδροϊτίνη και υαλουρονικό οξύ που είναι τα βασικά βασικά συστατικά για την υποστήριξη και τη διατήρηση της υγιούς  λειτουργίας των αρθρώσεων, των χόνδρων και των συνδετικών ιστών.

Οφέλη COLLAGEN 2+HA

  • Χτίζει και αναδομεί την μεσοκυττάρια ουσία των οστών & των χόνδρων
  • Βελτιώνει την μηχανική αντοχή των οστών
  • Βελτιώνει την ελαστικότητα και την αντοχή του συνδετικού ιστού, του δέρματος και των αγγείων
  • Βελτιώνει τη λειτουργία των αρθρώσεων και μειώνει τις ενοχλήσεις από αυτές.
  • Βοηθά στην καύση λίπους κατά τη διάρκεια της νύχτας

Τα συμπληρώματα κολλαγόνου   προωθούν τη νεανική ζωντάνια.  Είναι το δομικό στοιχείο για όλα τα μεγάλα συστήματα του οργανισμού μας.

Πρωτεΐνη χόνδρου COLLAGEN 2+HA 

Το Κολλαγόνο τύπου 2 αποτελεί το 85-90% του κολλαγόνου στον αρθρικό χόνδρο & το 50% του συνόλου της πρωτεΐνης στις αρθρώσεις. Η μείωση στην παραγωγή του κολλαγόνου κατά την διάρκεια της διαδικασίας της γήρανσης συχνά οδηγεί σε μείωση της αντοχής και της καλής υγείας. Αυτή η μείωση πιστεύεται ότι είναι ο λόγος που ένας στους τρεις ευρωπαιους & Αμερικανούς άνω των 60 ετών πάσχει από οστεοαρθρίτιδα.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ COLLAGEN 2+HA Neocell: 2 καψουλες δύο φορές ημερησίως. Συνίσταται να λαμβάνονται 2 κάψουλες το πρωί και 2 το βράδυ πριν τον ύπνο με άδειο στομάχι.

Όλα τα ανωτέρω έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό και συμβουλευτικό, δεν αποτελούν -σε καμία περίπτωση- ιατρική διάγνωση και δεν υποκαθιστούν τις ιατρικές οδηγίες και γνωματεύσεις.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας πλήρους καιισορροπημένης δίαιτας.

Τα προϊόντα μας είναι ελεγμένα συμπληρώματα διατροφής από τον Food and Drug Administrator, από το Natural Products Association και είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ. Αριθμος γνωστοποιησης Ε.Ο.Φ. 13990/2013

Κολλαγόνο τύπου 2 πηγή λήψης Στέρνο κοτόπουλου

Μερίδα   4 κάψουλες ημερησίως

ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ Στέρνου Κοτόπουλου, Υαλουρονικό Οξύ (ΗΑ), γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη  2400 mg N / A *

* Ημερήσια αξία που δεν εχει καθοριστεί

Kosher κάψουλα ζελατίνης. Άμεση απορρόφηση, Χωρίς παρενέργειες

Δεν περιέχει : Γλουτένη, λακτόζη, σόγια , σιτάρι, άμυλο, μαγιά, τεχνητά αρώματα.

Κολλαγόνο Τύπου  II - πηγή λήψης : Στέρνο κοτόπουλου

Το κολλαγόνο τύπου II αποτελεί το κύριο συστατικό του αρθρικού χόνδρου. Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη κολλαγόνου είναι μεταξύ 50% έως 55%, (λιγότερο από τον τύπο Ι και III) και περιέχει βλεννοπολυσακχαρίτες , (υδατάνθρακες) που βρίσκονται  φυσικά στο σώμα  45% έως 50%. Οι μυκοπολυσακχαρίτες περιέχουν γλυκοζαμίνη (15-17%), χονδροϊτίνη (14-16%), και υαλουρονικό οξύ (16-17%), το βασικό συστατικό του αρθρικού υγρού , και  αμινοξέα που απαιτούνται για να δημιουργηθούν τα κύτταρα  κολλαγόνου τύπου II

Η  πρωτεΐνη Κολλαγόνου Τύπου II αποτελείται από δεκαοκτώ αμινοξέα. Το ποσοστό και το μοριακό βάρος κάθε αμινοξέος είναι διαφορετικό από εκείνο που βρέθηκε στον Τύπο Ι & III. Επιπλέον, ο τύπος  II έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υδροξυπρολίνη και έχει ίχνη υδροξυλυσίνης . Η βασική διαφορά είναι ότι το κολλαγόνο τύπου II βοηθά στη διατήρηση του ιστού του χόνδρου.

Η οστεοαρθρίτιδα είναι η φυσική φθορά του αρθρικού χόνδρου μας. Καθώς μεγαλώνουμε, η ικανότητα του σώματος να παράγει Κολλαγόνου Τύπου II μειώνεται. Η  πρωτεΐνη Κολλαγόνου Τύπου II  είναι η πρωτεΐνη που απαιτείται για τη διατήρηση της υγείας των ιστών του χόνδρου.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Ανάγκη για: αρθρώσεις & οστά
  • Κύριο Συστατικό: κολλαγόνο
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 31%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών