Προσφορά

LAMBERTS Chewable Calcium 400mg 60 Tabs

5055148401733

Φόρμουλα Ασβεστίου με Vitamin D και φρουκτo-oλιγο-σακχαρίτες σε μασώμενες ταμπλέτες.

-30%

13,64 €

9,55 €9.55

Κερδίζετε 4,09 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Φόρμουλα Ασβεστίου LAMBERTS Chewable Calcium 400mg 60 Tabs με Vitamin D και FOS (φρουκτo-oλιγο-σακχαρίτες). Η συμπληρωματική χορήγηση ασβεστίου είναι απαραίτητη για πολλά άτομα και έχει ιδιαίτερη σημασία για τις νεαρές και τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες, καθώς η επίτευξη ιδανικής οστικής πυκνότητας πριν την ηλικία των 30 ετών έχει συσχετιστεί με μείωση του κινδύνου εμφάνισης οστεοπόρωσης σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Η πλειονότητα των ταμπλετών ασβεστίου είναι μεγάλου μεγέθους σε αντίθεση με αυτές τις μασώμενες και με ευχάριστη γεύση λεμονιού ταμπλέτες που διευκολύνουν τη λήψη τους.

Αντί για ζάχαρη ως βελτιωτικό της γεύσης περίεχει ένα ειδικό τύπο γλυκαντικής ευδιάλυτης ίνας που ονομάζεται φρουκτο-ολιγοσακχαρίτης (FOS). Αυτό το φυσικό υλικό εκχειλίζεται από τη ρίζα αντιδιού και δεν προκαλεί τερηδόνα. Επιπλέον, προκλινικές μελέτες έδειξαν ότι οι φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες προάγουν την απορρόφηση του ασβεστίου.

Κάθε ταμπλέτα αποδίδει: Vitamin D 2.5μg, Calcium (as Carbonate) 400mg, Fructo-oligosaccharides (FOS) 1000mg Ταμπλετοποίηση με: Stearic Acid, Flavour (Lemon), Magnesium Stearate, Sweetener: Sucralose.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα. Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Δοσολογία:

Για παιδιά από 4 ετών και άνω:1 ταμπλέτα ημερησίως.
Για ενήλικες: 1-2 ταμπλέτες ημερησίως.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

Αλλεργίες: Καμία.

Προφυλάξεις: Καμία γνωστή για την συνιστώμενη δοσολογία.

  • Μορφή προϊόντος: μασώμενα
  • Ανάγκη για: αρθρώσεις & οστά
  • Κατάλληλο για: vegetarians
  • Συστατικά: ασβέστιο, βιταμίνη d
  • Βιταμίνες: βιταμίνη d
  • Μέταλλα & Ιχνοστοιχεία: ασβέστιο
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 30%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών