Προσφορά BIOGAIA Protectis Baby +D3 Drops 5ml

BIOGAIA Protectis Baby +D3 Drops 5ml

7350012551629

Συμπλήρωμα διάτροφής προβιοτικά + βιταμίνη D3 σε σταγόνες για βρέφη.

-15%

20,59 €

17,50 €17.5

Κερδίζετε 3,09 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής σε σταγόνες BIOGAIA Protectis Baby +D3 Drops 5ml είναι διαιτητική αγωγή για την αντιμετώπιση των κολικών του 1ου τριμήνου στα βρέφη. H επαρκής πρόσληψη βιταμίνης D συμβάλει στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού, τη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας του μυικού συστήματοςκαι της υγείας των οστών.

  • Απόλυτα ασφαλές για βρέφη, νήπια και παιδιά
  • Κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει τους κολικούς στα βρέφη
  • Κλινικά τεκμηριωμένο ότι προλαμβάνει τις γαστρεντερικές διαταραχές από αντιβίωση
  • Κλινικά τεκμηριωμένο ότι προλαμβάνει τις λειτουργικές γαστρεντερικές διαταραχές
  • Εύκολο στη χορήγησή του σε βρέφη και παιδιά
  • Δεν επηρεάζει τον θηλασμό ή τη γεύση των τροφών

Κατάλληλο για την πρόληψη των γαστρεντερικών διαταραχών από αντιβίωση (διάρροια, κοιλακό άλγος, μετεωρισμό) σε βρέφη και νήπια.

Δοσολογία: 5 σταγόνες εφάπαξ 1 ώρα μετά τη χορήγηση της αντιβίωσης. Κάθε φιαλίδιο επαρκεί ανάλογα με τη χορήγηση αντιβίωσης ανά 24ωρο.

Συστήνεται επίσης για την πρόληψη των λειτουργικών γαστρεντερικών διαταραχών (κολικοί, δυσκοιλιότητα, αναγωγές) στα βρέφη κατά τους πρώτους 6 μήνες της ζωής.

Δοσολογία: 5 σταγόνες εφάπαξ ημερησίως για το χρονικό διάστημα των τριών πρώτων μηνών. Κάθε φιαλίδιο επαρκεί για ένα μήνα.

  • Μορφή προϊόντος: σταγόνες
  • Ανάγκη για: δυσκοιλιότητα
  • Συστατικά: προβιοτικά
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά, μητέρα & παιδί

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών