Προσφορά BIOGAIA Protectis Child 7 Sachets x 5.5 gr

BIOGAIA Protectis Child 7 Sachets x 5.5 gr

7350012550837

Συμπλήρωμα διάτροφής κόνις για πόσιμο δίαλυμα ενυδάτωσης με ουδέτερη γεύση.

-30%

9,46 €

6,62 €6.62

Κερδίζετε 2,84 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής BIOGAIA Protectis Child 7 Sachets x 5.5 gr είναι προβιοτικά σε σκόνη, σχεδιασμένο για ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Διάλυμα ενυδάτωσης με προβιοτικό και ψευδάργυρο.

Περιέχει ηλεκτρολύτες, προβιοτικό L. reuteri ProTectis® και ψευδάργυρο.

Δεν περιέχει γλυκαντικές και χρωστικές ουσίες.

Κατάλληλο για νεογνά, βρέφη, παιδιά και ενήλικες ως διαιτητική αγωγή στην αντιμετώπιση των ηλεκτρολυτικών διαταραχών και της αφυδάτωσης από ήπια και μέτρια διάρροια ή/και εμέτους, εφύδρωση από πυρετό ή έντονη άθληση κλπ.

Δοσολογία:

Κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες.

για 0+ μηνών 1-3 φακελίσκοι ημερισίως

για 3+ χρονών 2-3 φακελίσκοι ημερισίως

για 18+ χρονών 3-4 φακελίσκοι ημερισίως

  • Μορφή προϊόντος: σκόνη
  • Ανάγκη για: δυσκοιλιότητα
  • Συστατικά: προβιοτικά
  • Κατηγορία Προϊόντος: μητέρα & παιδί, συμπληρώματα & εναλλακτικά

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών