Προσφορά BIOGAIA Protectis Family 10 Chewable Tabs

BIOGAIA Protectis Family 10 Chewable Tabs

7350012552954

Συμπλήρωμα διατροφής μασώμενα προβιοτικά με γεύση λεμόνι.

-25%

10,65 €

7,99 €7.99

Κερδίζετε 2,66 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Τα μασώμενα δισκία BIOGAIA Protectis Family 10 Chewable Tabs είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής προβιοτικών, σχεδιασμένο για ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Περιέχει L. reuteri Protectis, ένα φυσικό γαλακτοβάκιλλο που έχει δοκιμαστεί σε πολλές κλινικές δοκιμές και αποδείχθηκε αποτελεσματικό, καθώς και ασφαλές για τα παιδιά. Κλινικά βοηθάει να αποκατασταθεί η φυσική ισορροπία στο έντερο και να προωθηθεί η υγεία του, να ηρεμήσει το πεπτικό σύστημα, ενισχύοντας επί πλέον και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Δοσολογία: 1-2 δισκία ημερησίως. Κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες.

  • Μορφή προϊόντος: μασώμενα
  • Ανάγκη για: δυσκοιλιότητα
  • Συστατικά: προβιοτικά
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών