Προσφορά

COSVAL Floramax Fast Ampoules 7 X 10ml

8021685011442

Γαλακτοβάκιλλοι & βιταμίνες για την υγιή ισορροπία της εντερικής χλωρίδας. 

-25%

18,83 €

14,12 €14.12

Κερδίζετε 4,71 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής COSVAL Floramax Fast Ampoules 7 X 10ml βοηθά στη γρήγορη αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας. Περιέχει ανά φιαλίδιο:

LACTOBACILLUS CASEI: Συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού εμποδίζοντας τον πολλαπλασιασμό των επιβλαβών βακτηρίων. Ιδιαίτερα βοηθητικό σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας και στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS: Ο κύριος ένοικος στο λεπτό μας έντερο. Βρίσκεται επίσης στο στόμα και στον γυναικείο κόλπο. Παράγει λακτάση. Βοηθά στη διάσπαση και απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών του γάλακτος και καταπολεμά βακτήρια και μύκητες. Εξαιρετικά ασταθής και ευάλωτος στην κακή διατροφή και στη λήψη αντιβιοτικών.

LACTOBACILLUS SPOROGENS: Ανθεκτικό στέλεχος στα γαστρικά υγρά και στη θερμοκρασία. Τα σπόρια εγκαθίστανται στο γαστρικό επιθήλιο και παράγουν τη βασική χλωρίδα που είναι απαραίτητη κατά τη χρήση αντιβιοτικών.

LACTOBACILLUS SALIVARIUS: Ισχυρό πρωτεολυτικό. Ενεργεί και σε πολύ χαμηλές τιμές PH.Βελτιώνει την πέψη. Χρήσιμο σε τυμπανισμό και ερυγές κατά τη διάρκεια κακής χώνευσης.

BIFIDOBACTERIUM: κατοικούν κυρίως στο παχύ έντερο. Στα παιδιά αποτελούν το 99% της χλωρίδας του εντέρου και ο πληθυσμός τους μειώνεται με την αύξηση της ηλικίας και τον πυρετό. Δημιουργούν όξινο περιβάλλον γεγονός που αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων. Βοηθούν στην απορρόφηση αλλά και στην οργανική σύνθεση των βιταμινών Β.

BILBERRY: Παραδοσιακά χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση γαστρεντερικών διαταραχών, λόγο των τανινών που περιέχει. Έχει αντιφλεγμονώδη και στυπτική δράση. Μειώνει τις εντερικές φλεγμονές.
Vit c: διατηρεί τα κύτταρα υγιή

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1 Φιαλίδιο την ημέρα ανάμεσα στα γεύματα. Με γεύση μύρτιλλο.

  • Discount: 25%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών