Προσφορά

GUNA Proflora 30 sachets x 2,5gr

ΧΩΡΙΣ

Προβιοτικά για την εντερική χλωρίδα που συνδυάζονται με scFOS προβιοτικές ίνες (βραχείας αλύσου φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες).

-15%

38,78 €

32,96 €32.96

Κερδίζετε 5,82 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής GUNA Proflora 30 sachets x 2,5gr είναι ένα καινοτόμο προϊόν που προσφέρει μοναδική ένωση των έξι αποκλειστικών προβιοτικών στελεχών με scFOS προβιοτικές ίνες (βραχείας αλύσου φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες), συστατικά τα οποία απαιτούνται για την επανεξισορρόπηση της εντερικής χλωρίδας.

Ενεργά Συστατικά:

6 αποκλειστικά επιλεγμένα στελέχη προβιοτικών για μέγιστη προβιοτική βιολογική δραστικότητα:

  • Bifidobacterium lactis BS01, Lactobacillus acidophilus και Lactobacillus paracasei LA02 LPC00: Διασφάλιση αποτελεσματικού αποικισμού του εντέρου,
  • Lactobacillus salivarius LS03: Εξασφαλίζει μεγαλύτερη προσκόλληση στον εντερικό βλεννογόνο και βοηθά τον εποικισμό των διαφόρων οδών του εντέρου,
  • Lactobacillus rhamnosus και Lactobacillus plantarum LP02 LR06 είναι ειδικά για την εξουδετέρωση της εξάπλωσης των κολοβακτηριδίων (Escherichia coli),
  • Shortchain φρουκτοολιγοσακχαρίτες (scFOS) είναι ικανά να διεγείρουν επιλεκτικά την ανάπτυξη των προβιοτικών στελεχών που περιέχονται στο Proflora, για μια συνδυαστική δράση

  • Μορφή προϊόντος: σκόνη
  • Ανάγκη για: γαστρεντερικές διαταραχές
  • Συστατικά: προβιοτικά
  • Βιταμίνες: πολυβιταμίνες
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 15%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών