Προσφορά NATURE'S PLUS TRI DOPHILUS 60 Caps

NATURE'S PLUS TRI DOPHILUS 60 Caps

097467044883

Συμπλήρωμα προβιοτικών για υγιή εντερική χλωρίδα

-25%

39,62 €

29,71 €29.71

Κερδίζετε 9,91 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το TRI DOPHILUS από τη Nature' s Plus είναι προβιοτικά για υγιή εντερική χλωρίδα. Το TRI DOPHILUS από τη Nature' s Plus αποτελεί φόρμουλα τριών ευεργετικών βακτηρίων: Κάθε κάψουλα περιέχει τα εξής τρία ευεργετικά βακτήρια: Lactobacillus acidophilus: 2 δις ζωντανά κύτταρα, Bifidobacterium sp. (δύο είδη: Bifidobacterium longum και B. bifidum): 250 εκατομμ. ζωντανά κύτταρα, Enterococcus faecalis: 750 εκατομμ. ζωντανά κύτταρα. Παρατήρηση: Το βακτήριο Enterococcus faecalis αποτελεί σημαντικό τμήμα μιας υγιούς εντερικής χλωρίδας. Εν τούτοις, ορισμένα στελέχη του βακτηρίου, κάτω από σχετικά σπάνιες συνθήκες, μπορούν να μεταβληθούν σε παθογόνα. Αυτό φυσικά δεν συμβαίνει με το στέλεχος που χρησιμοποιείται στο Tridophilus (810-4R), το οποίο είναι πάντοτε ευεργετικό (Jen J Microl, 1974, 18(4): 333-6).

Χωρίς γλουτένη.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1 κάψουλα την ημέρα. Διατηρήστε το σε δροσερό μέρος. Τοποθετήστε το στο ψυγείο μετά το άνοιγμα.

Το προϊόν δεν ενδείκνυται για παιδιά.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Discount: 25%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών