Προσφορά PROTEXIN Bio-Kult 30 caps

PROTEXIN Bio-Kult 30 caps

5027314502537

Προβιοτική φόρμουλα για διατήρηση της υγείας του πεπτικού και ανοσοποιητικού συστήματος.

-30%

14,60 €

10,22 €10.22

Κερδίζετε 4,38 €

Εξαντλήθηκε! - Διαθέσιμο σε λίγες ημέρες

Το Bio-Kult της Protexin είναι προβιοτική πολυδύναμη φόρμουλα για τη διατήρηση της υγείας του πεπτικού και ανοσοποιητικού συστήματος.

Οδηγίες Χρήσης: 1-2 κάψουλες, μια ή δυο φορές την ημέρα με το φαγητό. Οι κάψουλες μπορεί να ανοιχθούν και το περιεχόμενό τους να ανμειχθεί με το φαγητό, χυμόή να τοποθετειθεί απ'ευθείας στο στόμα.

Με λήψη αντιβίωσης: 4 κάψουλες την ημέρα, διαφορτική ώρα από την αντιβίωση.

Στο ταξίδι: 1-2 κάψουλες καθημερινά μια εβδομάδα πριν. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού 4 κάψουλες τη μέρα. Η λήψη συνεχίζεται μια εβδομάδα μετά.

Παιδιά έως 12 ετών: Μισή από τη δόση των ενηλίκων. Τα προβιοτικά Bio-Kult είναι απόλυτα ασφαλή, δεν υπάρχουν αντενδείξεις ούτε κίνδυνος από υπερδοσολογία.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 30%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών