Προσφορά NOW Co Q10 Liquid Orange Flavor 100mg (118,3ml)

NOW Co Q10 Liquid Orange Flavor 100mg (118,3ml)

733739031860

Συνένζυμο Q10 στη φυσική, 100% all-trans μορφή του που παράγεται με φυσική ζύμωση.

-51%

55,09 €

26,99 €26.99

Κερδίζετε 28,10 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συνένζυμο Q10 NOW Co Q10 Liquid Orange Flavor 100mg (118,3ml) περιέχει το φυσικό γλυκαντικό ξυλιτόλη και είναι ενισχυμένο με τις συνενζυμικής μορφής βιταμίνες Β, για ακόμη μεγαλύτερη παραγωγή ενέργειας. Η NOW Foods χρησιμοποιεί μόνο τη φυσική, 100% all-trans μορφή CoQ10, η οποία παράγεται μόνο με φυσική ζύμωση. Αυτή θεωρείται ότι είναι η ποιοτικότερη και περισσότερο βιοδιαθέσιμη μορφή στη διεθνή αγορά.

Το συνένζυμο Q10 είναι μια λιπιδική δομή με δραστηριότητα βιταμίνης. Παράγεται από το ανθρώπινο σώμα και συναντάται συχνά και ως ubiquinone, από την ονομασία quinine που είναι ένα συνένζυμο και την ονομασία ubiquitous, που σημαίνει ότι υπάρχει παντού στο σώμα.

Η υψηλότερη συγκέντρωση CoQ10 βρίσκεται στην καρδιά και τον ηπατικό ιστό. Διαδραματίζει σημαντικότατο ρόλο στο σώμα για την παραγωγή ενέργειας στο μιτοχόνδριο, βοηθώντας στον μεταβολισμό των λιπών και των υδατανθράκων, καθώς και στη διατήρηση της ελαστικότητας της κυτταρικής μεμβράνης. Συμμετέχει, επίσης, στην παραγωγή του (ATP). Χρόνια έρευνα έδειξε, ότι στηρίζει την υγιή λειτουργία του καρδιαγγειακού και ανοσοποιητικού συστήματος.

Το CoQ10 αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό και παρέχει σημαντική προστασία στη δομή των αγγείων και άλλων ιστών από τις ελεύθερες ρίζες. Μελέτες απέδειξαν τη μεγάλη σημασία του CoQ10 στη διατήρηση της υγιούς ενδοκυτταρικής δραστηριότητας, ενώ συγκρίνουν την αποτελεσματικότητά του με αυτή της βιταμίνης Ε.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

  • Μορφή προϊόντος: πόσιμο υγρό
  • Ανάγκη για: τόνωση - ενέργεια
  • Τύπος Προσφοράς: σε μισή τιμή
  • Κατάλληλο για: vegetarians
  • Συστατικά: συνένζυμο q10
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 51%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών