Προσφορά

NOW CoQ10 200mg 60 Veg.Caps

733739031761

Συμπλήρωμα διατροφής με συνένζυμο Q10 για υποστήριξη της καρδιάς και της κυτταρικής παραγωγής ενέργειας.

-53%

86,26 €

40,54 €40.54

Κερδίζετε 45,72 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής NOW CoQ10 200mg 60 Veg.Caps περέχει συνένζυμο Q10 που υποστηρίζει τη λειτουργία της καρδιάς και την κυτταρική παραγωγή ενέργειας. Το CoQ10 βρίσκεται σε όλο το σώμα, αλλά είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένο στην καρδιά, το συκώτι και τα νεφρά και η παραγωγή μειώνεται με την ηλικία. Το CoQ10 λειτουργεί ως ένας ισχυρός παράγοντας δέσμευσης ελεύθερων ριζών στις κυτταρικές μεμβράνες, καθώς και μέσα στα αιμοφόρα αγγεία. Χρόνια επιστημονικής έρευνας έχουν δείξει ότι το CoQ10 βοηθά στη διατήρηση μιας υγιούς καρδιάς και αγγειακού συστήματος.

Μπορεί να εμφανιστεί φυσική απόκλιση χρώματος σε αυτό το προϊόν.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Ανάγκη για: κυκλοφορικό, τόνωση - ενέργεια
  • Προσφορές: σε μισή τιμή
  • Κατάλληλο για: vegetarians
  • Συστατικά: συνένζυμο q10
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 53%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών