Προσφορά

MEDICHROM Bio OmegaFarm 30 μαλακές κάψουλες

5206609300342

Φυσικό Συμπλήρωμα Διατροφής για υγιή καρδιά και παραγωγή ενέργειας

-55%

14,87 €

6,69 €6.69

Κερδίζετε 8,18 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Bio OmegaFarm Omega 3 6 7 9 & CoQ10 για τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου, καλή όραση και παραγωγή ενέργειας. 

Η σύνθεση του OmegaFarm:

 1. Ιχθυέλαια. Συμπυκνωμένα ιχθυέλαια, πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά και συγκεκριμένα EPA και DHA σε αναλογία 2:5. Συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου και της καρδιάς, ρυθμίζουν τη χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια. Τα ιχθυέλαια προέρχονται από ψάρια σε βάθη ωκεανών όπου δεν υπάρχει τοξικότητα.
 2. Μποράγκο. Έλαιο από τους σπόρους του φυτού Μποράγκο (Borage Seed Oil). Πλούσια πηγή ωμέγα-6 λιπαρών και κυρίως γ-λινολενικού οξέος (GLA) και λινελαΐκού οξέος (LA) που έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθούν σε δερματοπάθειες. Το μποράγκο περιέχει επίσης ωμέγα-9 λιπαρά και συγκεκριμένα, ελαϊκό οξύ για τη διατήρηση της φυσιολογικής χοληστερόλης στο αίμα.
 3. Ιπποφαές. Έλαιο από το καρπό του ιπποφαούς, πλούσια πηγή ωμέγα-7 λιπαρών και συγκεκριμένα παλμιτολεϊκού οξέος. Η κατανάλωση τους συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2 και υπερχοληστερολαιμίας, διατήρηση φυσιολογικού βάρους και γρήγορη επούλωση πληγών.
 4. Συνένζυμο CoQ10. Λιποδιαλυτή ουσία με δραστηριότητα βιταμίνης. Ισχυρό αντιοξειδωτικό  και απαραίτητο για τη παραγωγή ενέργειας στο κύτταρο. Συμβάλει στη διατήρηση υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος και φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης καθώς και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, τη μείωση της κόπωσης και την ενίσχυση της εγκεφαλικής δραστηριότητας.
 5. Βιταμίνη Ε. Μια αιτία ανεπάρκειας λιπαρών οξέων είναι η απενεργοποίηση τους λόγω οξείδωσης. Επομένως θα πρέπει παράλληλα με την κατανάλωση ω-λιπαρών οξέων να λαμβάνονται και λιποδιαλυτά αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη Ε.

Περιεκτικότητα Ανά Κάψουλα: Fish Oil, Rich In Omega-3 Acids 215mg Borage Oil Rich In Omega-6 Acids 270mg Sea Buckthorn Pulp Oil Rich In Omega-7 50mg Co-Enzyme Q10 15mg Vitamin E 1,8mg Total Omega-3 Acids 157mg EPA 46mg DHA 111mg Total Omega-6 Acids 160mg GLA 55mg LA 105mg Total Omega-7 Acids 23mg Palmitoleic Acid 19mg Total Omega-9 Acids 69mg Oleic Acid 51mg

 • Υγιή καρδιά
 • Φυσιολογική χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, πίεση
 • Διαύγεια του μυαλού-Καλή Μνήμη
 • Βελτίωση της όρασης
 • Υγιές νευρικό σύστημα
 • Αντιφλεγμονώδης δράσης-Μείωση του πόνου σε φλεγμονώδες παθήσεις
 • Βελτίωση της λειτουργίας του αναπνευστικού
 • Βελτίωση δερματοπαθειών-Γρήγορη επούλωση πληγών
 • Μειωμένος κίνδυνος εμφάνισης διαβήτη
 • Διατήρηση φυσιολογικού βάρους
 • Τόνωση-Μείωση αισθήματος κόπωσης
 • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
 • Ανάγκη για: κυκλοφορικό, πίεση - καρδιά
 • Συστατικά: omega 3, συνένζυμο q10
 • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών