Προσφορά

MINAMI NUTRITION Omenaq 90 Softgels

5425018611171

EPA και DHA για καλή λειτουργία της καρδιάς και διατήρηση υγιούς κυκλοφορικού συστήματος.

-30%

91,92 €

64,35 €64.35

Κερδίζετε 27,57 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το MINAMI NUTRITION Omenaq 90 Softgels παρέχει EPA και DHA που είναι ευεργετικά για την καλή λειτουργία της καρδιάς και βοηθούν στη διατήρηση ενός υγιούς κυκλοφορικού συστήματος. Το Ubiquinol, η έτοιμη προς χρήση μορφή του συνενζύμου Q10, επιπρόσθετα, σας διατηρεί νέους, αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, βοηθάει στη διατήρηση της αρτηριακής πίεσης σε φυσιολογικά επί- πεδα και με μοναδικό τρόπο διατηρεί τη φυσιολογική ροή αίματος. Η βιταμίνη Κ2 ενισχύει την καλή λειτουργία των αγγείων και βοηθάει στη διατήρηση γερών οστών. Επιπρόσθετα, ο συνδυασμός της βιταμίνης D3 με τη βιταμίνη Κ2 συμβάλλει στη δημιουργία υγιών οστών.

∆όση: 3 κάψουλες ημερησίως

Συσκευασία: 90 κάψουλες για ένα μήνα (3 κάψουλες ημερησίως)

  • Discount: 30%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών