Προσφορά

NOW Omega 3-6-9 Essential Fatty Acids 1000mg 100 softgels

733739018359

Συμπλήρωμα διατροφής από πέντε θρεπτικά έλαια για υγιές δέρμα και ανοασοποιητική υποστήριξη.

-51%

27,67 €

13,56 €13.56

Κερδίζετε 14,11 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής NOW Omega 3-6-9 Essential Fatty Acids 1000mg 100 softgels είναι ένα μίγμα λιναριού, βραζιλίας, καρόλας, μαύρης σταφίδας και ελαιούχων σπόρων κολοκύθας που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ισορροπημένες αναλογίες ωμέγα-3, ωμέγα-6 και ωμέγα-9 λιπαρών οξέων. Το Ωμέγα-3, το Αλφα λινολενικό οξύ (ALA) και το Ωμέγα-6, GLA, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της υγιούς λειτουργίας του δέρματος, του ανοσοποιητικού συστήματος και για υγιή καρδιαγγειακή λειτουργία. *

Μπορεί να παρουσιαστούν φυσικές αποκλίσεις χρώματος σε αυτό το προϊόν.

Κάθε μερίδα μπορεί επίσης να έχει τις ακόλουθες φυσικά απαντώμενες ποσότητες πολυακόρεστων λιπαρών και μονοακόρεστων λιπών: Ωμέγα-3 [Alpha Linolenic Acid (ALA)] 45%. Ωμέγα-6 [Λινολεϊκό οξύ και γαλαμικό λινολενικό οξύ (GLA)] 26,5%. Ωμέγα-9 [ελαϊκό οξύ] 17,5%. Άλλα (λιπαρά οξέα βραχείας αλυσίδας, κορεσμένα λιπαρά, φωσφολιπίδια κ.λπ.) 11%

  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 51%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών