Προσφορά NOW Super Colostrum 500mg 90 Veg.Caps

NOW Super Colostrum 500mg 90 Veg.Caps

733739032324

Συμπλήρωμα διατροφής με πρωτόγαλα, εκχύλισμα φύλλων ελιάς και ρίζα Astragalus για υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος.

-51%

59,44 €

29,13 €29.13

Κερδίζετε 30,31 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Συμπλήρωμα διατροφής με πρωτόγαλα NOW Super Colostrum 500mg 90 Veg.Caps με ImmunEnhancer™, εκχύλισμα φύλλων ελιάς και την ρίζα Astragalus. Το Colostrum συνδυάζει το πρωτόγαλα με τα φυτικά συστατικά, Larch Arabinogalactan, Olive Leaf και Astragalus για να μεγιστοποιήσουν την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος. * Το πρωτόγαλα έχει IgG, IgM και IgA ανοσοσφαιρίνες που συνυπάρχουν στη φύση και είναι σημαντικές ανοσολογικές πρωτεΐνες τόσο για ζώα όσο και για ανθρώπους. , NOW έχει συμπεριλάβει επίσης το Eleuthero για να υποστηρίξει μια υγιή ανταπόκριση στο τυπικό, καθημερινό άγχος.

* Το ImmunEnhancer ™ είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα της Lonza Inc.  

Μπορεί να παρουσιαστούν φυσικές αποκλίσεις χρώματος σε αυτό το προϊόν.

 

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Ανάγκη για: ενίσχυση ανοσοποιητικού
  • Κατάλληλο για: vegans & vegetarians
  • Συστατικά: πρωτόγαλα
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών