Προσφορά Altrient C 30 saches x 5.7ml

Altrient Liposomal Vitamin C 1000mg 30 sachets x 5.7ml

1230000026000

Συμπλήρωμα διατροφής με λιποσωμική βιταμίνη C 1000mg.

-10%

52,07 €

46,86 €46.86

Κερδίζετε 5,21 €

Εξαντλήθηκε! - Διαθέσιμο σε λίγες ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής Altrient Liposomal Vitamin C 1000mg 30 sachets x 5.7ml είναι λιποσωμική βιταμίνη C. Τα λιποσώματα είναι λεπτές φυσαλίδες υγιούς λίπους που συμπυκνώνουν και προστατεύουν τη βιταμίνη C. Με αυτόν τον τρόπο, το σύνολο σχεδόν όλων των βιταμινών C, φτάνει στην κυκλοφορία του αίματος και τα τυχόν ζητήματα της δυσφορίας του εντέρου που συνδέονται με την από του στόματος χορήγηση ταμπλετών βιταμίνης C, αποφεύγονται τελείως.

Παράγει επίπεδα ορού της βιταμίνης C σχεδόν διπλάσια από οποιαδήποτε μορφή, από του στόματος της βιταμίνης C.

Μέσα από τη διαδικασία παραγωγής μας, τα φωσφολιπίδια περιλαμβάνουν μορφή μικροσκοπικών σφαιρών γύρω από την υδατοδιαλυτή βιταμίνη C. Αυτές οι σφαίρες είναι γνωστές ως λιποσώματα. Αυτές οι μικροσκοπικές σφαίρες λιποσωμάτων, φορτωμένα με βιταμίνη C, είναι σχεδόν 100% βιοδιαθέσιμα.

Κάθε πακέτο από Altrient C Lypo-Spheric βιταμίνη C περιέχει 1.000mg από βιταμίνη C και 1.000mg των χρήσιμων φωσφολιπιδίων.

Είναι η πιο βιoδιαθέσιμες, εύκολες στη κατάποση βιταμίνες. Τα φωσφολιπίδια έχουν χρώμα από το ανοιχτό πορτοκαλί έως το σκούρο καστανό.

  • Μορφή προϊόντος: φακελάκια
  • Ανάγκη για: ενίσχυση ανοσοποιητικού
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 10%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών