Προσφορά

Deligios DeligioStevia 300 gr

5292031001742

Φυσικό γλυκαντικό με εξαιρετική γεύση. ΑΠΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΛΛΩΝ STEVIA

-20%

9,17 €

7,34 €7.34

Κερδίζετε 1,83 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η DeligioStevia είναι επιτραπέζιο γλυκαντικό από εκχύλισμα φύλλων stevia, με μηδέν θερμίδες. Ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να περιορίσουν θερμίδες και ζάχαρη με φυσικό τρόπο, χωρίς κανένα συμβιβασμό στη γεύση. Χάρη στη μοναδική της σύνθεση από φυσικά συστατικά, η DeligioStevia υποκαθιστά πλήρως τη ζάχαρη σε ροφήματα και γλυκά βοηθώντας έτσι στον περιορισμό της ενεργειακής πρόσληψης και στην απώλεια βάρους. Η DeligioStevia μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών ουσιών από άτομα με προδιαβήτη ή διαβήτη, γιατί μεταβολίζεται στον οργανισμό χωρίς να επηρεάζει το σάκχαρο του αίματος και χωρίς να απαιτεί την παραγωγή ινσουλίνης. Αντίθετα από τα τεχνητά γλυκαντικά, αλλά και τα περισσότερα γλυκαντικά από εκχύλισμα φύλλων stevia που χαρακτηρίζονται από υπερβολική γλυκύτητα ή αφήνουν μια πικρή επίγευση, η DeligioStevia χάρη στη μοναδική της σύνθεση είναι το μόνο γλυκαντικό που έχει γεύση και εμφάνιση σαν τη ζάχαρη. Αποτέλεσμα μακροχρόνιων γευστικών δοκιμών, η DeligioStevia είναι το μόνο υποκατάστατο ζάχαρης που συνδυάζει: - Φυσική γλυκιά γεύση, σαν τη ζάχαρη 1 κουταλιά DeligioStevia γλυκαίνει όσο 1 κουταλιά ζάχαρη - Μηδέν θερμίδες - Μόνο φυσικά συστατικά - Κρυσταλλική μορφή - Μηδενικό γλυκαιμικό φορτίο (GL=0). ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ. - Εξαιρετική γεύση στον καφέ, σε ροφήματα και σε γλυκά

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών