Προσφορά Dulcosoft Πόσιμο Διάλυμα κατά της Δυσκοιλιότητας, 250ml

Dulcosoft Πόσιμο Διάλυμα κατά της Δυσκοιλιότητας, 250ml

3582910082101

Πόσιμο διάλυμα για φυσική αίσθηση ανακούφισης από τη δυσκοιλιότητα. 

-25%

8,24 €

6,18 €6.18

Κερδίζετε 2,06 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Πόσιμο διάλυμα Dulcosoft για φυσική αίσθηση ανακούφισης από τη δυσκοιλιότητα που μαλακλώνει τα σκληρά κόπρανα. Κατάλληλο για εγκύους και θηλάζουσες και παιδιά από 2 ετών μόνο μετά από συμβουλή παιδιάτρου.

Κατάλληλο και για διαβητικούς, δεν περιέχει ζάχαρη.

Σύνθεση, 10ml διαλύματος περιέχουν: 5g macrogol 4000.

Άλλα συστατικά: potassium sorbate, macrogol 400, citric acid, purified water.

Οδηγίες Φύλαξης:

  • Φυλάξτε το σε μέρη που δεν το βλέπουν και δεν το φτάνουν τα παιδιά,
  • Χρησιμοποιήστε εντός 6 εβδομάδων από το άνοιγμα της φιάλης,
  • Μη φυλάσσετε σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 25 βαθμών και αποφύγετε την ψύξη.
  • Discount: 25%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών