Προσφορά Dulcosoft Σκόνη για Πόσιμο Διάλυμα κατά της Δυσκοιλιότητας, 10 Φακελλίσκοι των 10gr

Dulcosoft Σκόνη για Πόσιμο Διάλυμα κατά της Δυσκοιλιότητας, 10 Φακελλίσκοι των 10gr

4049001001711

Πόσιμο διάλυμα σε σκόνη για φυσική αίσθηση ανακούφισης από τη δυσκοιλιότητα. 

-25%

6,71 €

5,03 €5.03

Κερδίζετε 1,68 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Πόσιμο διάλυμα Dulcosoft για φυσική αίσθηση ανακούφισης από τη δυσκοιλιότητα που μαλακλώνει τα σκληρά κόπρανα. Κατάλληλο για εγκύους και θηλάζουσες και παιδιά από 8 ετών μετά από συμβουλή παιδιάτρου.

Κατάλληλο και για διαβητικούς, δεν περιέχει ζάχαρη.

Σύνθεση, 1 φακελίσκος με 10g περιέχει 10g macrogol 4000 χωρίς έκδοχα.

Άλλα συστατικά: potassium sorbate, macrogol 400, citric acid, purified water.

Οδηγίες Χρήσης: Η συνήθης δοσολογία είναι 1-2 φακελίσκοι καθημερινά, διαλυμένοι σε υγρό, λαμβανόμενοι το πρωϊ σε μια δόση.

Οδηγίες Φύλαξης:

  • Φυλάξτε το σε μέρη που δεν το βλέπουν και δεν το φτάνουν τα παιδιά,
  • Χρησιμοποιήστε εντός 6 εβδομάδων από το άνοιγμα της φιάλης,
  • Μη φυλάσσετε σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 25 βαθμών και αποφύγετε την ψύξη.

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών