Προσφορά ISLA Moos 30 παστίλιες

ISLA Moos 30 παστίλιες

4104480465444

Παστίλιες που ανακουφίζουν τον ερεθισμένο λαιμό από την βραχνάδα.

-40%

5,86 €

3,52 €3.52

Κερδίζετε 2,34 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Οι παστίλιες ISLA Moos 30 παστίλιες περιέχουν ένα φυτικό δραστικό συστατικό το Iceland Moss και βοηθούν στην ανακούφιση συμπτωμάτων, όπως είναι η βραχνάδα και ο ερεθισμένος λαιμός.

Τα συστατικά του δρουν ωε μέσο προστασίας που καταπραΰνει τους ερεθισμένου βλεννογόνους του λαιμού καιτ του φάρυγγα, παρέχοντας προστασία από επιπλέον προσβολές επιτυγχάνοντας έτσι γρηγορότερη ανἀρρωση.

  • Μορφή προϊόντος: παστίλιες-καραμέλες
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών