Προσφορά LAMBERTS Siberian Ginseng 1500mg 60 Tabs

LAMBERTS Siberian Ginseng 1500mg 60 Tabs

5055148402778

Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του στρες και της κόπωσης.

-30%

27,69 €

19,38 €19.38

Κερδίζετε 8,31 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής Siberian Ginseng 1500mg (Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα των 100mg) χρησιμοποιείται για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του στρες και της κόπωσης. Τις τελευταίες 3 δεκαετίες υπάρχουν πολλές αναφορές στη διεθνή βιβλιογραφία, αναφορικά με τις χημικές και φαρμακολογικές του ιδιότητες αλλά και για την χρήση του Siberian Ginseng (ή Eleutherococcus) στη καθημερινή κλινική πράξη.

Στην βιβλιογραφία αναφέρεται ως adaptogen herb (ο όρος adaptogen χρησιμοποιείται από βοτανολόγους, για να περιγράψουν την ιδιότητα ενός βοτάνου να ενισχύει τον οργανισμό στην αντιμετώπιση του άγχους, του στρες και της κόπωσης). Σε εντίθεση με το Panax ginseng, το Siberian ginseng δεν περιέχει ginsenosides και για αυτό θωρείται ως μία πιο ‘ήπια’ εναλλακτική λύση.

Τα δραστικά συστατικά του Siberian Ginseng ανήκουν σε μια μεγάλη κατηγορία φυτοχημικών ουσιών που ονομάζονται eleutherosides. Οι ουσίες αυτές χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια τιτλοδότησης του βοτάνου και καθορίζουν την δραστικότητά του. Η Lamberts χρησιμοποιεί τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα στην παρασκευή των σκευασμάτων, καθώς η διαδικασία της εκχύλισης και της συγκέντρωσης των δραστικών συστατικών εξασφαλίζει την ακριβή τους περιεκτικότητα σε δραστικές ουσίες και συνεπώς τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τους. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής που παράγουν σκευάσματα βοτάνων όπου το τελικό προϊόν προέρχεται από σκόνη μετά από επεξεργασία όλου του φυτού, χωρίς να προηγηθεί διαδικασία συγκέντρωσης και τιτλοδότησης των δραστικών συστατικών.

Κάθε ταμπλέτα παρέχει 100mg εκχυλίσματος (με περιεκτικότητα 660μg σε  Eleutheroside E &  150μg σε Eleutheroside B ) που προέρχεται από 1500mg αποξηραμένου βοτάνου κάτι που το καθιστά 15 φορές πιο δυνατό από ένα προϊόν που περιέχει 100mg από το σύνολο του φυτού σε μορφή σκόνης. 

Κάθε ταμπλέτα αποδίδει:

Siberian Ginseng equivalent to  1500mg

(as 100mg of a 15:1 extract)

providing

Eleutheroside E 660μg

Eleutheroside B 150μg

Ταμπλετοποίηση με: DiCalcium Phosphate, Cellulose, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Colours: Titanium Dioxide & Copper Chlorophyllin, Glycerin), Crosslinked Sodium Carboxymethylcellulose, Silicon Dioxide, Magnesium Stearate, Stearic Acid.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα. Κατάλληλο για χορτοφάγους 

Δοσολογία: 1 ταμπλέτα  ημερησίως.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

Αλλεργίες: Καμία

Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.

  • Μορφή προϊόντος: ταμπλέτες (χάπια)
  • Ανάγκη για: τόνωση - ενέργεια, αϋπνία - στρές
  • Κατάλληλο για: vegetarians
  • Βότανα & Φυτοθεραπεία: ginseng
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 30%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών