Προσφορά LAMBERTS Veintain 60 Tabs

LAMBERTS Veintain 60 Tabs

5055148408435

Βελτίωση της περιφερικής κυκλοφορίας, αύξηση της κυκλοφορίας και της ροής του αίματος στο σώμα.

-30%

33,81 €

23,67 €23.67

Κερδίζετε 10,14 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το υψηλής ισχύος σύμπλεγμα Veintain της LAMBERTS αποτελεί Τιτλοδοτημένο Εκχύλισμα Ginkgo, Κανέλλας (Cinnamon) και Πιπερόριζας (Ginger). Πάνω από 10 εκατομμύρια κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου υποφέρουν από ψυχρά άκρα (ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες). Η εμφάνιση του φαινομένου είναι συχνότερη κατά 9 φορές στις γυναίκες. Έτσι λοιπόν μια φυσική προσέγγιση στην βελτίωση της περιφερικής κυκλοφορίας αποτελεί μια ευπρόσδεκτη εναλλακτική λύση από την πλειονότητα των Επαγγελματιών Υγείας. Το VeinTain αποτελεί μια επαναστατική προσέγγιση για την βελτίωση της περιφερικής κυκλοφορίας δρώντας με 2 κύριους μηχανισμούς:

  • Προκαλώντας αγγειοδιαστολή. Το Ginkgo biloba συμβάλλει στη βελτίωση της περιφερικής κυκλοφορίας μέσω πρόκλησης αγγειοδιαστολής των αιμοφόρων αγγείων. Το VeinTain της Lamberts αποτελεί προϊόν υψηλής ισχύος που παρέχει τη σωστή περιεκτικότητα ginkgo με την σωστή αναλογία των δραστικών συστατικών. Δύο ταμπλέτες VeinTain παρέχουν 6000mg Ginkgo biloba (ως 120mg εκχυλίσματος), μια δόση που έχει χρησιμοποιηθεί στην πλειονότητα των δημοσιευμένων κλινικών μελετών.
  • Προκαλώντας θερμογένεση (ThermogenicEffect) Τα 2 μπαχαρικά, το τζίντζερ και η κανέλλα, πιστεύεται ότι αυξάνουν την θερμογένεση και μέσω αυτής αυξάνουν την κυκλοφορία και τη ροή του αίματος στο σώμα. Το Veintain περιέχει και τα δύο τα μπαχαρικά σε μορφή τιτλοδοτημένου εκχυλίσματος ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία των δραστικών τους συστατικών.

Κάθε 2 ταμπλέτες αποδίδουν:

Ginkgo Biloba 6000mg

(provided by 120mg of a 50:1 extract)

providing flavonglycosides  28.8mg

Cinnamon Bark  3000mg

(provided by 200mg of a 15:1 extract)

Ginger  7200mg

(provided by 360mg of a 20:1 extract)

providing gingerols  18mg

Ταμπλετοποίησημε: Calcium Carbonate, Cellulose, Tablet coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Colours: Titanium Dioxide & Copper Chlorophyllin, Glycerin), Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate, Crosslinked Cellulose Gum.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Δοσολογία: 2 ταμπλέτες ημερησίως.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

Άτομα που λαμβάνουν ασπιρίνη ή από του στόματος αντιπηκτικά πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους, προ της λήψης προϊόντων που περιέχουν gingko.

Αλλεργίες: Καμία

Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.

  • Μορφή προϊόντος: ταμπλέτες (χάπια)
  • Ανάγκη για: κυκλοφορικό
  • Κατάλληλο για: vegetarians
  • Συστατικά: βότανα
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά
  • Discount: 30%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών