Προσφορά NATURES AID Serrapeptase 80.000iu 120 tabs

NATURES AID Serrapeptase 80.000iu 120 tabs

5023652307124

Συμπλήρωμα διατροφής με σερραπεπτάση, για την ανακούφιση του πόνου, της φλεγμονής και την υπερβολική έκκριση βλεννογόνου.

-20%

30,00 €

24,00 €24

Κερδίζετε 6,00 €

Εξαντλήθηκε! - Διαθέσιμο σε λίγες ημέρες

NATURES AID Serrapeptase 80.000iu 120 tabs με σερραπεπτάση όπου είναι ένα πρωτεολυτικό ένζυμο που παράγεται από το βακτήριο serrata και καταστέλλει την ινωδολυτική δραστικότητα και την αυξημένη διαπερατότητα των αγγείων, με αποτέλεσμα την ανακούφιση του πόνου, της φλεγμονής και την υπερβολική έκκριση βλεννογόνου χωρίς να επηρεάζει τις πρωτεΐνες του οργανισμού. 

  • Μορφή προϊόντος: ταμπλέτες (χάπια)
  • Ανάγκη για: ενίσχυση ανοσοποιητικού
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά, μητέρα & παιδί

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών