Προσφορά SMILE BR 60 caps

SMILE BR Phosphatidyl Serine 60 Caps

5200119880035

Συμπλήρωμα διατροφής με τη μέγιστη ποσότητα Φωσφατιδυλσερίνης (Phosphatidyl Serine) 250mg.

-33%

70,50 €

47,24 €47.24

Κερδίζετε 23,26 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής SMILE BR περιέχει τη μέγιστη δυνατή ποσότητα των Phosphatidyl serine 250mg ανά κάψουλα, με αποτέλεσμα με μόνο 2-3 κάψουλες να λαμβάνει κάποιος τη δόση που χρησιμοποιούν οι ερευνητές στις περισσότερες μελέτες.

Η φωσφατιδυλσερίνη (PS) έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό θεραπευτικό μέσο στην αντιμετώπιση των διαταραχών έλλειψης μνήμης και για τη βελτίωση άλλων ανώτερων εγκεφαλικών λειτουργιών. Πάνω από 3.000 δημοσιευμένες εργασίες έρευνας και περισσότερες από 60 κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η φωσφατιδυλσερίνη μπορεί να αναζωογονήσει τις κυτταρικές μεμβράνες του εγκεφάλου σας και έτσι:

 • να ενισχύσει τη μνήμη σας
 • να αυξήσει την εγρήγορση και προσοχή
 • να προάγει τη μάθηση
 • να αυξήσει την πνευματική οξύτητα
 • να εντείνει τη συγκέντρωσή σας
 • να ανακουφίσει την κατάθλιψη και να βελτιώσει τη διάθεση
 • να αναστείλει την αύξηση της κορτιζόλης που προκαλείται από την άσκηση και το στρες
 • να μειώσει το στρες άσχετα αν είστε νέοι ή ηλικιωμένοι.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ – ΠΟΣΟΤΗΤΑ/CAPS 250 mg 1 κάψουλα, 1-3 φορές ημερήσιως ή σύμφωνα με την οδηγία του ιατρού.

 • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
 • Ανάγκη για: μνήμη - συγκέντρωση
 • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών