Προσφορά SMILE Brazilian Red Propolis 30ml

SMILE Brazilian Red Propolis 30ml

5200119880271

Κόκκινη πρόπολη που προσφέρει ένα συνδυασμό ισοφλαβανών και λιγνανών (φλαβανοειδή για ορμονική ισορροπία στο σώμα).

-33%

55,25 €

37,02 €37.02

Κερδίζετε 18,23 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η Κόκκινη Πρόπολη SMILE Brazilian Red Propolis 30ml είναι η πιο εξωτική και πιο πολύτιμη πρόπολη στον κόσμο. Είναι η μοναδική πρόπολη παγκοσμίως που προσφέρει ένα συνδυασμό ισοφλαβανών και λιγνανών (ειδική κατηγορία φλαβανοειδών που προάγουν την ορμονική ισορροπία στο σώμα).

Η Smile Red Propolis είναι εξαιρετικά αντιοξειδωτική ακόμα πιο ισχυρή και από τις υπερτροφές και προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία φλαβανοειδών από οποιαδήποτε άλλη πρόπολη.  Η Smile Red Propolis υποστηρίζει την υγεία του καρδιαγγειακού, του ενδοκρινικού, του αναπνευστικού και των πνευμόνων, του αναπαραγωγικού συστήματος, του αίματος, του στήθους, του παγκρέατος, του ήπατος αλλά και των κυττάρων του δέρματος/νυχιών/μαλλιών.  Είναι ένα αντιγηραντικό προϊόν, που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προσφέρει ταυτόχρονη εξισορρόπιση των ορμονών.  Η κόκκινη πρόπολη έχει εξαιρετικά υψηλή τιμή ORAC (τιμή μέτρησης αντιοξειδωτικής δράσης), πολύ υψηλότερη από το ACAI Berry ή άλλες γνωστές υπερτροφές. Το κόκκινο χρώμα της αυτό ακριβώς δηλώνει: Πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά. Το κόκκινο χρώμα οφείλεται στο σπάνιο φυτό Dalbergia ecastophllum, ένα σπάνιο φυτό της Βραζιλίας. Σε σύγκριση με την πράσινη πρόπολη, είναι ισχυρότερη ως προς την αντιλευχαιμική της δράση. Επίσης, έχει ισχυρή δράση ενάντια στον καρκίνο του προστάτη, του στήθους και του παγκρέατος.  Επιπλέον, η Κόκκινη Πρόπολη έχει αντιαθηρωματική δράση μέσα από μηχανισμούς μείωσης της φλεγμονής και βελτίωσης των αγγείων, ενώ όπως και η πράσινη πρόπολη, δεν περιέχει αλλεργιογόνες ουσίες.

Έχει αντίστοιχη δραστικότητα με τα αντικαρκινικά φάρμακα 5-Fluorouracil and doxorubicin, που συνήθως χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση του καρκίνου του εντέρου.  

Εκτός των πιο πάνω, όλες οι άλλες ιδιότητες της Πράσινης Πρόπολης υπάρχουν και στην Κόκκινη Πρόπολη.

  • Μορφή προϊόντος: υγρό-fluid
  • Συστατικά: πρόπολη
  • Μελισσοκομικά: πρόπολη
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών