Προσφορά SMILE Q10 200mg, 60 Caps

SMILE Mushrooms Complete 120 Caps

5200119880431

Συμπλήρωμα διατροφής είναι ένας μοναδικός συνδυασμός μανιταριών για ενίσχυση του ανοσοποιητικού και τόνωση-ενέργεια.

-35%

27,04 €

17,58 €17.58

Κερδίζετε 9,46 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής Smile Mushrooms Complete (SMC) είναι ένας μοναδικός συνδυασμός μανιταριών και μικροθρεπτικών συστατικών, που έχει σαν σκοπό την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την τόνωση του οργανισμού προσφέροντας όλα τα απαραίτητα συστατικά για την καλή λειτουργία και ανάπτυξή του.

Συστατικά ανά κάψουλα:

 • Μushroom atomized fermented : 50mg
 • Kombucha Fermented pollen : 85mg
 • Τα παρακάτω μανιτάρια:
 • Agaricus blazei – 43mg
 • Reishi -43mg
 • Maitake 43mg
 • Cordyceps 43mg
 • Lion’s Mane 43mg

Ανάλυση Συστατικών:

1. Mushroom atomized fermented: Αποτελεί ένα μοναδικό συστατικό ζύμωσης που δημιουργείται όταν αναμίξουμε τα μανιτάρια Agaricus, Reishi, Maitake, Pleurotus, Lion’s Mane, μαζί με τσάι, ζάχαρη/μέλι και Kombucha, μιά συμβιωτική αποικία φιλικών μυκήτων και βακτηριών, που καταναλώνει τη ζάχαρη σαν τροφή και παράλληλα επεξεργάζεται τα πολύτιμα συστατικά που υπάρχουν στο τσάι και στo μίγμα των μανιταριών δημιουργώντας ένα μοναδικό προιόν ζύμωσης που περιέχει, πρωτείνες, λιπίδια, ένζυμα, φιλικά βακτήρια, πρεβιοτικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα, πολυσακχαρίτες, βητα-γλυκάνες, γλυκοπρωτεΐνες, αραβινοξυλάσες, εργοστερόλες κλπ., όλα σε μορφή που το σώμα μας μπορεί άμμεσα να αφομοιώσει. 

2. Kombucha Fermented Pollen: Σε αυτό το συστατικό στην Kombucha παράλληλα με το τσάι έχει προστεθεί και γύρη, οπότε τα δύο συστατικά ζυμώνονται δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα με πρωτείνες, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία κ.λ.π.

3. Μίγμα μανιταριών: Agaricus blazei, Reishi, Maitake, Cordyceps, Lion’s Mane (Hericium erinaceus).

Δοσολογία για ενήλικες:
Λαμβάνετε 1 κάψουλα πρωί-βράδυ πριν το φαγητό. Για περιπτώσεις που χρειάζεστε μέγιστη ενίσχυση του ανοσοποιητικού, λάβετε 2 caps πρωί-βράδυ πριν το φαγητό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.
 • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
 • Ανάγκη για: τόνωση - ενέργεια, ενίσχυση ανοσοποιητικού
 • Συστατικά: συνένζυμο q10
 • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών