Προσφορά SOLGAR Aloe Vera  Veg.Caps 100s

SOLGAR Aloe Vera Veg.Caps 100s

033984037380

Αλόη χρήσιμη για τις υπακτικές και καθαρτικές της ιδιότητες σε περιστασιακή δυσκοιλιότητα.

-31%

23,95 €

16,53 €16.53

Κερδίζετε 7,42 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Solgar Aloe Vera veg.caps Aloe barbadensis

Χρησιμοποιείται για τις υπακτικές και καθαρτικές της ιδιότητες σε περιπτώσεις περιστασιακής δυσκοιλιότητας. Χρήσιμη σε προγράμματα αποτοξίνωσης του πεπτικού συστήματος.

Σε φυτοκάψουλες. Κατάλληλο για vegans.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να μη λαμβάνεται σε περιπτώσεις διάρροιας και κοιλιακών πόνων.

1 φυτοκάψουλα παρέχει: Aloe Vera (φύλλο) σε σκόνη Συμπυκωμένο εκχύλισμα φύλλου Aloe Vera σε σκόνη (200:1) (Aloe barbadensis)

Δοσολογία: Λαμβάνετε 1-3 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Ανάγκη για: δυσκοιλιότητα
  • Κατάλληλο για: vegans & vegetarians
  • Συστατικά: αλόη
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών