Προσφορά SOLGAR Beta-Carotene 7mg Softgels  60s

SOLGAR Beta-Carotene 7mg Softgels 60s

033984020306

Φυσικής πηγής βήτα καροτίνη από θαλάσσια άλγη μαζί με άλλα καροτενοειδή

-31%

19,45 €

13,42 €13.42

Κερδίζετε 6,03 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Solgar Beta Carotene 7mg softgels

Φυσικής πηγής βήτα καροτίνη από θαλάσσια άλγη (Dunaliella salina) μαζί με άλλα φυσικά καροτενοειδή συμπεριλαμβανομένων της λουτεΐνης, ζεαξανθίνης και κρυπτοξανθίνης. Η βήτα καροτίνη μετατρέπεται σε βιταμίνη Α από τον ανθρώπινο οργανισμό φέροντας τα οφέλη της δεύτερης. Σε μαλακές κάψουλες

1 μαλακή κάψουλα παρέχει: Ανάμικτα καροτενοειδή φυσικής προέλευσης (ως D. Salina prep., ελαιόλαδο) παρέχει: Βήτα καροτίνη Άλφα καροτίνη Άλλα καροτενοειδή (κρυπτοξανθίνη, ζεαξανθίνη, λουτεΐνη)

Δοσολογία: Λαμβάνετε 1 μαλακή κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών