Προσφορά SOLGAR Nutri-Nano CoQ-10 Alpha Lipoic Acid Softgels 60s

SOLGAR Nutri-Nano CoQ-10 Alpha Lipoic Acid Softgels 60s

033984018235

Μοναδική συνεργιακή φόρμουλα συνένζυμου CoQ-10 και Άλφα Λιποϊκού οξέος,

-35%

66,95 €

43,52 €43.52

Κερδίζετε 23,43 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής Nutri-Nano CoQ-10 Alpha Lipoic Acid της Solgar είναι μια μοναδική συνεργιακή φόρμουλα συνένζυμου CoQ-10 και Άλφα Λιποϊκού οξέος, σχεδιασμένη σύμφωνα με τη βραβευμένη πατέντα πραγματικής Νανοτεχνολογίας Nutri-Nano™. Η παρούσα φόρμουλα παρέχει στον οργανισμό αντιοξειδωτικά στοιχεία πρωτοφανούς βιοδιαθεσιμότητας.

Το συνένζυμο Q-10 είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό στοιχείο που λειτουργεί ως συνένζυμο για τη παραγωγή ΑΤΡ από τα μιτοχόνδρια των κυττάρων. Τα επίπεδα συνενζύμου CoQ-10 φαίνεται να ελαττώνονται με την ηλικία ενώ μπορεί να μειωθούν σημαντικά κατά τη διάρκεια μεταβολικού στρες ή νοσηρών καταστάσεων. Το συνένζυμο CoQ-10 είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα κύτταρα του καρδιακού μυός. Το άλφα λιποϊκό οξύ περιγράφεται ως ιδανικό αντιοξειδωτικό στοιχείο για τον οργανισμό διότι λειτουργεί ευρισκόμενο σε ενεργή μορφή τόσο μέσα όσο και έξω από τα κύτταρα. Είναι δηλαδή εν δυνάμει βιοδραστήριο τόσο σε υδαρές όσο και λιπώδες περιβάλλον. Σύμφωνα με έγκριτες επιστημονικές έρευνες το άλφα λιποϊκό οξύ προστατεύει τους ιστούς της καρδιάς, του εγκεφάλου, και των νεύρων από οξειδωτικό στρες. Το άλφα λιποϊκό οξύ χρησιμοποιείται επίσης στις μεταβολικές διαδικασίες του οργανισμού για παραγωγή ενέργειας. Σε μαλακές κάψουλες.

Λαμβάνετε 1 μαλακή κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα.

  • Discount: 33%, 35%, 35%, 35%, 35%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών