Προσφορά SOLGAR Ultimate Bone Support Complex Tabs 120s

SOLGAR Ultimate Bone Support Complex Tabs 120s

033984000285

Φόρμουλα ενδυνάμωσης των οστών με ψευδάργυρο, χαλκό, μαγγάνιο, βόριο

-35%

38,95 €

25,32 €25.32

Κερδίζετε 13,63 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Solgar Ultimate Bone Support tablets

Προηγμένη φόρμουλα για ενδυνάμωση και διατήρηση των οστών. Τα μέταλλα ψευδάργυρος, χαλκός, μαγγάνιο, βόριο που περιέχονται είναι παρασκευασμένα σύμφωνα με την επεξεργασία Albion, τη μοναδική πατέντα παρασκευής χηλικών μετάλλων στον κόσμο. Χρήσιμη σε περιπτώσεις οστεοπόρωσης και καταγμάτων. Συνιστάται η ταυτόχρονη λήψη πολυβιταμίνης VM 75 ή VM 2000. Σε ταμπλέτες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μακροχρόνια προσλήψη αυτής της ποσότητας μαγνησίου (4 ταμπλέτες) μπορεί να προκαλέσει ήπια στομαχική διαταραχή σε άτομα με ευαισθησία. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μακροχρόνια προσλήψη αυτής της ποσότητας μαγνησίου (4 ταμπλέτες) μπορεί να προκαλέσει ήπια στομαχική διαταραχή σε άτομα με ευαισθησία.

1 ταμπλέτα παρέχει: Ασβέστιο ( ως μηλικό διασβέστιο, κιτρικό, χηλικό αμινοξύ) Μαγνήσιο (ως μηλικό διμαγνήσιο, κιτρικό, χηλικό αμινοξύ) Βιταμίνη Κ2 (ως μενακινόνη-7) (περιέχει γάλα και σόγια) Βόριο (ως βορικό οξύ) Ψευδάργυρος (ως χηλικό αμινοξύ) Μαγγάνιο (ως χηλικό αμινοξύ) Χαλκός (ως χηλικό αμινοξύ) Βιταμίνη D (250IU, ως D3 prep. )

Δοσολογία: Λαμβάνετε 1-4 ταμπλέτες ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα.

  • Μορφή προϊόντος: ταμπλέτες (χάπια)
  • Discount: 33%, 35%, 35%, 35%, 35%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών