Προσφορά SOLGAR Wild Alaskan Full Spectrum Omega Softgels 120s

SOLGAR Wild Alaskan Full Spectrum Omega Softgels 120s

033984011106

Ουσιώδη λιπαρά οξέα Ω3 EPA και DHA από άγριο σολωμό Αλάσκας

-35%

45,95 €

29,87 €29.87

Κερδίζετε 16,08 €

Εξαντλήθηκε! - Διαθέσιμο σε λίγες ημέρες

Solgar Wild Alaskan Full Spectrum Omega softgels

Είναι ευρέως γνωστό ότι τα ιχθυέλαια συνιστούν φυσική πηγή λιπαρών οξέων EPA και DHA. Ο άγριος σολωμός Αλάσκας είναι μία από τις πιο πλούσιες και θρεπτικές πηγές ουσιωδών λιπαρών οξέων Ω3 EPA και DHA συνιστά δε μια από τις καθαρότερες πηγές ιχθυελαίου σε σχέση με τα υπόλοιπα ψάρια του ωκεανού και προέρχεται αποκλειστικά από βιώσιμη αλιεία. Τα Ω3 λιπαρά οξέα έχουν αντιφλεγμονώδη δράση, παρουσιάζουν οφέλη για το καρδιαγγειακό σύστημα και την εγκεφαλική λειτουργία και βοηθούν στη διατήρηση υγιών επιπέδων τριγλυκεριδίων στο αίμα. Η συγκεκριμένη φόρμουλα της Solgar παρέχει πλήρες προφίλ λιπαρών οξέων Ω3, Ω5, Ω6, Ω7 και Ω9 με επιπλέον ασταξανθίνη, ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό καροτενοειδές το οποίο δίνει στον σολωμό το έντονο ροζ χρώμα του και βιταμίνη D3 ως χοληκαλσιφερόλη για καλύτερη απορρόφηση. Σε μαλακές κάψουλες.

1 μαλακή κάψουλα παρέχει: Ιχθυέλαια από άγριο σολωμό Αλάσκας Oλικά Ω3 λιπαρά οξέα EPA (εικοσαπεντανοϊκό οξύ) DHA (δωδεκαεξανοϊκό οξύ) Άλλα Ω3 λιπαρά οξέα Ολικά Ω5 λιπαρά οξέα Ολικά Ω6 λιπαρά οξέα Ολικά Ω7 λιπαρά οξέα Ολικά Ω9 λιπαρά οξέα Ασταξανθίνη Βιταμίνη D3 (100IU, ως χοληκαλσιφερόλη)

Δοσολογία: Λαμβάνετε 1-2 μαλακές κάψουλες ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα.

  • Discount: 35%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών