Προσφορά

TERRANOVA Easy Iron 20mg Complex 50 veg. Caps

5060203791094

Αναιμία, Αποθέματα Σιδήρου

-38%

16,60 €

10,29 €10.29

Κερδίζετε 6,31 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το TERRANOVA Easy Iron 20mg Complex είναι σίδηρος δισγλυκινικός με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα. Το ειδικό μείγμα Magnifood από φλοιό ρυζιού, κριθάρι, αγριοτριανταφυλλιά και ακάι μπέρι, αποτελεί πλούσια φυσική πηγή βιταμίνης Ε για να μην οξειδώνεται και βιταμίνης C για καλύτερη απορρόφηση.
Κατάλληλο για άτομα με σιδηροπενική αναιμία, αθλητές με αυξημένες ανάγκες, ηλικιωμένους. Ιδανικό και για vegetarian και vegans (αυστηρούς φυτοφάγους).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Βιταμίνη C, Αγριοτριαντάφυλλο, Πίτουρο Ρυζιού,Βλαστάρι Κριθαριού, Ακάι Μπέρρυ. Rose Hips –Αγριοτριαντάφυλλο
Το Αγριοτριαντάφυλλο είναι μία από τις πλουσιότερες πηγές βιταμίνης C στη φύση, 100 φορές μεγαλύτερη από τα πορτοκάλια. Η βιταμίνη C ενισχύει σημαντικά την εντερική απορρόφηση του σιδήρου.

Stabilised-Rice-Bran Stabilised Rice Bran (SRB) – Πίτουρο Ρυζιού
Περιέχει Πίτουρο ρυζιού που είναι μια από τις πλουσιότερες φυσικές πηγές βιταμίνης E - πλούσια σε φυτικές ενώσεις, όπως τοκοφερόλες και τοκοτριενόλες. Το Πίτουρο ρυζιού χρησιμοποιείται στο συγκεκριμένο σκεύασμα ώστε να αντισταθμίζει την οξειδωτική επίδραση που έχει ο σίδηρος σε βιταμίνη Ε. Αν και οι ίνες δημητριακών μπορούν να επηρεάσουν την απορρόφηση σιδήρου, ο δισγλυκινικός σίδηρος δεν επηρεάζεται. (η μόνη μορφή που χρησιμοποιείται από τη TERRA NOVA)

Green-Barley-Grass Green Barley Grass – Βλαστάρι Κριθαριού
Περιέχει Πράσινη χλόη κριθαριού (Green Barley Grass) η οποία εκτός από την περιεκτικότητα σε σίδηρο είναι ιδιαίτερα πλούσια σε χλωροφύλλη και φυλλικό οξύ (απαραίτητη για το σχηματισμό αιμοσφαιρίνης). Η χλωροφύλλη είναι μοριακά παρόμοια με την αιμοσφαιρίνη, με εξαίρεση το γεγονός ότι περιέχει μαγνήσιο αντί του σιδήρου.

Acai-Berry Acai Berry - Ακάι Μπέρρυ
Τα Ακάι Μπέρρυ παρέχουν κα τα δύο μέλη της οικογένειας της βιταμίνης Ε, δηλαδή τις τοκοφερόλες και τοκοτριενόλες. Όπως και με το SRB, τα μούρα Acai χρησιμοποιούνται για να αντισταθμίσουν την οξειδωτική επίδραση του σιδήρου στην βιταμίνη E.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ενήλικες 1 κάψουλα την ημέρα με το φαγητό.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Κατάλληλο για: vegans & vegetarians
  • Συστατικά: σίδηρος
  • Μέταλλα & Ιχνοστοιχεία: σίδηρος
  • Discount: 33%, 38%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών