Προσφορά TERRANOVA Zinc 15mg Complex 50 veg. Caps

TERRANOVA Zinc 15mg Complex 50 veg. Caps

5060203791155

Δέρμα, Ανοσοποιητικό, Γονιμότητα

-35%

16,08 €

10,45 €10.45

Κερδίζετε 5,63 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το TERRANOVA Zinc 15mg Complex είναι ψευδάργυρος δισγλυκινικός για μέγιστη απορρόφηση, ο οποίος αποτελεί το κύριο συστατικό στα περισσότερα ένζυμα. Το ειδικό μείγμα Magnifood περιέχει σπιρουλίνα, η οποία ενσωματώνει πλήθος ιχνοστοιχείων, βιταμινών και συστατικών, που βοηθούν τη δράση του ψευδαργύρου κατά των ελευθέρων ριζών. Επιπλέον περιέχει σπόρους κολοκύθας που συνιστούν πλούσια πηγή χαλκού βοηθώντας παράλληλα την ισορροπία του οργανισμού, που μπορεί να διαταραχθεί λόγω της παρουσίας του ψευδαργύρου. Επιπροσθέτως, παρέχουν υψηλής συγκέντρωσης απαραίτητα λιπαρά οξέα τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας του προστάτη.
Κατάλληλο για υγιές αναπαραγωγικό σύστημα, ενίσχυση των επουλωτικών ιδιοτήτων στο δέρμα, γυναίκες σε δίαιτα. Ιδανικό και για vegetarian και vegans (αυστηρούς φυτοφάγους).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ψευδάργυρος δισγλυκινικό, Σπιρουλίνα, Πίτουρο ρυζιού, Σπόροι κολοκύθας, Ακάι Μπέρρυ. Stabilised Rice Bran (SRB) - Πίτουρο ρυζιού (SRB)
Πέραν του ότι είναι μια καλή πηγή ψευδαργύρου, το πίτουρο ρυζιού περιέχει άφθονα άλλα μικροθρεπτικά στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα προκειμένου ο ψευδάργυρος να επιτελέσει τις διάφορες λειτουργίες του στον οργανισμό. Παρόλο που οι φυτικές ίνες των δημητριακών μπορούν να εμποδίσουν την απορρόφηση διαφόρων μορφών ψευδαργύρου, ο διγλυκινικός ψευδάργυρος πλήρους αντίδρασης δεν επηρεάζεται με αυτό τον τρόπο.

Spirulina Spirulina - Σπιρουλίνα
Εκτός από ψευδάργυρο, η σπιρουλίνα παρέχει μεγάλο αριθμό ιχνοστοιχείων, βιταμινών και άλλων θρεπτικών στοιχείων τα οποία συνεισφέρουν στις πολλές βιολογικές λειτουργίες του ψευδαργύρου. Η σπιρουλίνα περιέχει επίσης σημαντική ποσότητα υπεροξειδικής διμουτάσης (SOD), ένα ένζυμο που εξαρτάται από τον ψευδάργυρο και είναι απαραίτητο για την προστασία του σώματος από ορισμένες ιδιαίτερα καταστροφικές μορφές ελεύθερων ριζών.

Pumpkin-Seeds Pumpkin Seed - Σπόροι κολοκύθας
Οι σπόροι κολοκύθας έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο, και είναι επίσης μια καλή πηγή χαλκού, του σημαντικότερου θρεπτικού στοιχείου που συμβάλλει στη διατήρηση της άριστης ισορροπίας με τον ψευδάργυρο. Οι σπόροι είναι επίσης πλούσιοι σε ορισμένα λιπαρά οξέα τα οποία ενισχύουν τον ρόλο του ψευδαργύρου στον υγιή ιστό του προστάτη.

Acai-Berry Acai Berry – Ακάι Μπέρρυ
Όπως και οι σπόροι κολοκύθας τα acai berries δεν παρέχουν μόνο ψευδάργυρο, αλλά είναι επίσης μια καλή πηγή χαλκού, του σημαντικότερου θρεπτικού στοιχείου που συμβάλλει στη διατήρηση της άριστης ισορροπίας με τον ψευδάργυρο.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ενήλικες 1 κάψουλα την ημέρα με το φαγητό.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Κατάλληλο για: vegans & vegetarians
  • Συστατικά: ψευδάργυρος
  • Discount: 35%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών