Προσφορά UNI-PHARMA Hypnofix 24 Strips

UNI-PHARMA Hypnofix 24 Strips

5206938002207

Συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή ταινιών.

-35%

12,53 €

8,14 €8.14

Κερδίζετε 4,39 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής UNI-PHARMA Hypnofix 24 Strips με μελατονίνη που βοηθάει στη μείωση του χρόνου έλευσης του ύπνου και του αισθήματος της κόπωσης, για ένα ξεκούραστο ύπνο. Συνεργεί στη βελτίωση των συμπτωμάτων του jet lag και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1 ταινία πριν τον ύπνο. Σε περιπτώσεις jet lag: 1 ταινία την πρώτη ημέρα του ταξιδίου και συνεχίστε τη χορήγηση για μερικές ημέρες αφού φτάσετε στον προορισμό σας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:

Τοποθετήστε την ταινία στη γλώσσα ή στον ουρανίσκο και αφήστε τη να διαλυθεί.

  • Ανάγκη για: αϋπνία - στρές
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών