Προσφορά UNI-PHARMA LactoFix 5000FCC 25 μασώμενα δισκία

UNI-PHARMA LactoFix 5000FCC 25 μασώμενα δισκία

5206938002269

Συμπλήρωμα διατροφής, ένζυμο λακτάσης, για τη δυσανεξία στη λακτόζη.

-25%

16,76 €

12,57 €12.57

Κερδίζετε 4,19 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής UNI-PHARMA LactoFix 5000FCC 25 μασώμενα δισκία είναι ένζυμο Λακτάσης, το οποίο βοηθάει σε περιπτώσεις δυσανεξίας στη λακτόζη.

Ο δισακχαρίτης λακτόζη διασπάται φυσιολογικά στον οργανισμό μας από το ένζυμο λακτάση σε δύο μονοσακχαρίτες τη γαλακτόζη και τη γλυκόζη. Προβλήματα δυσανεξίας στη λακτόζη μπορούν να αποφευχθούν με τη συμπερίληψη του συγκεκριμένου ενζύμου στο σκεύασμα.

Προτεινόμενη Δοσολογία: 1-2 δισκία πριν από την κατανάλωση τροφίμων που περιέχουν λακτόζη.

  • Μορφή προϊόντος: μασώμενα
  • Ανάγκη για: δυσανεξία λακτόζης
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών