Προσφορά

WEIDER Sweete Stevia 100 δισκία (6,2g)

8809355490069

Επιτραπέζιο φυτικό γλυκαντικό με γλυκοζίτες στεβιόλης από το φυτό stevia. Χωρίς θερμίδες.

-35%

4,34 €

2,82 €2.82

Κερδίζετε 1,52 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η Sweete Stevia είναι ένα επιτραπέζιο γλυκαντικό από το φυτό stevia και δεν περιέχει θερμίδες.. Ως φυσικής προέλευσης γλυκαντικό εναλλακτικό της ζάχαρης και των συνθετικών γλυκαντικών ουσιών, επιτρέπει σε όσους θέλουν ή χρειάζεται να αποφεύγουν τη χρήση ζάχαρης, να απολαμβάνουν τρόφιμα και ποτά με γλυκιά γεύση. H γλυκαντική δράση της Sweete βασίζεται στο υψηλής καθαρότητας Rebaudioside Α (Reb-A) συστατικό που προέρχεται από εκχύλισμα του φυτού stevia. H Sweete περιέχει συνολικά τρία συστατικά φυσικής προέλευσης:

 • Ρεμπαουδιοσίδη Α (<0,019 g ανα φακελίσκο),
 • Eρυθριτόλη, μια φυσικά απαντώμενη πολυόλη με ήπια γλυκύτητα που προέρχεται από ζύμωση φρούτων και λαχανικών και δεν έχει θερμίδες
 • Μαλτοδεξτρίνη αμελητέα ποσότητα (<0,005 g/ανά φακελίσκο).

Η Sweete δεν περιέχει γλουτένη.

 • Με φυσική γλυκιά γεύση.
 • Χωρίς θερμιδική αξία.
 • Δεν περιέχει νάτριο ή αλάτι.
 • Με μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη.
 • Σε κρυσταλλική μορφή.
 • Σταθερή σε υψηλές θερμοκρασίες.
 • Ένας φακελίσκος (0,75g) Sweete ισοδυναμεί, σε γλυκύτητα, με ένα κουταλάκι κανονικής ζάχαρης.
 • Discount: 35%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών