Προσφορά UltraMag Oro 30 saches

WinMedica UltraMag Oro 30 φάκελοι

5207071000105

Συμπλήρωμα διατροφής με μαγνήσιο και γλυκαντικά σε μορφή σκόνης που διαλύεται απευθείας στο στόμα, δε χρειάζεται νερό.

-41%

18,41 €

10,86 €10.86

Κερδίζετε 7,55 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής UltraMag Oro 30 φάκελοι είναι σε διασπειρόμενα στο στόμα κοκκία, με μαγνήσιο και γλυκαντικά. Διατίθεται. Έχει ευχάριστη γεύση.

Χρήσιμο για την κάλυψη της ανεπαρκούς πρόσληψης ή των αυξημένων αναγκών για μαγνήσιο στον οργανισμό.

Το μαγνήσιο συνεισφέρει στη μείωση του αισθήματος της εύκολης κόπωσης, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στην ομαλή ψυχολογική λειτουργικότητα.

Το UltraMag® Oro έχει διαφοροποιημένη φαρμακοτεχνική μορφή.

H ημερήσια προτεινόμενη δόση είναι 2 φακελίσκοι την ημέρα.

Περιεκτικότητα σε μαγνήσιο: 1 φακελίσκος 187,5mg, ανά ημερήσια δόση 375mg.

  • Μορφή προϊόντος: φακελάκια
  • Συστατικά: μαγνήσιο
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών