Smile Organic Chlorella 60 Caps
Smile Organic Chlorella 60 Caps
  • -41%
Smile Organic Chlorella 60 Caps
Smile Organic Chlorella 60 Caps

Smile Organic Chlorella 60 Caps

5200119880066
Άμεση Παραλαβή - Παράδοση 1-3 ημέρες
7,59 € -41% 12,87 €
1-3 ημέρες

SMILE Organic Chlorella 60 Caps, αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα διατροφής με χλωρέλλα για αποτοξίνωση, ενέργεια και πέψη.

 

Συμπλήρωμα διατροφής SMILE Organic Chlorella 60 Caps που βελτιώνει την αποτοξίνωση, υποστηρίζει την υγεία του πεπτικού, ενισχύει τα αντιοξειδωτικά αποθέματα, προάγει την ενέργεια και την ανοσία, υποστηρίζει την καρδιαγγειακή υγεία.

Η χλωρέλλα είναι ένα πράσινο φύκι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικό, για αποτοξίνωση, ενέργεια και πέψη.

Χλωρέλλα, μια ισχυρή σούπερ τροφή . Η χλωρέλλα είναι ένα μονοκύτταρο πράσινο μικροφύκι γλυκού νερού και είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχει περισσότερα νουκλεϊκά οξέα (RNA/DNA) από κάθε άλλη τροφή πράγμα που του δίνει μεγάλο δυναμικό παραγωγής ενέργειας. Είναι ένα χρήσιμο συμπλήρωμα για την ενίσχυση οποιασδήποτε δίαιτας που είναι ανεπαρκής σε πράσινα λαχανικά. Η χλωρέλλα έχει ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων διατροφικών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης της φυσικής αποτοξίνωσης, της υγείας του πεπτικού συστήματος, λειτουργίας του ανοσοποιητικού, αντιοξειδωτικής λειτουργίας, ισορροπίας των οιστρογόνων, μεταβολισμού της χοληστερόλης, διαχείρισης βάρους και του κυκλοφορικού.

Η χλωρέλλα περιέχει τη μεγαλύτερη ποσότητα χλωροφύλλης από τα περισσότερα φυτά, μαζί με μια εντυπωσιακή σειρά από βιταμίνες και μέταλλα (Α, D, Ε, Κ1, β-καροτένιο, λουτεΐνη, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σίδηρο, ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο).

Η χλωρέλλα είναι ένας από τους πιο ζωντανούς και δυναμικούς οργανισμούς πάνω στη Γη, που μπορεί να αναπαραχθεί γρήγορα λόγω των ιδιαίτερα ενεργών κυτταρικών συστατικών του. Αυτός ο θρεπτικός παράγοντας ονομάζεται Αυξητικός Παράγοντας Χλωρέλλας (CGF). Ο CGF είναι ένα μίγμα των νουκλεϊκών οξέων του, μαζί με σημαντικά glyconutrients (γλυκόζη, μαννόζη, ραμνόζη, αραβινόζη, γαλακτόζη και ξυλόζη) και αμινοξέα (γλουταμίνη, αλανίνη, σερίνη, γλυκίνη, προλίνη, ασπαραγίνη, θρεονίνη, λυσίνη, κυστεΐνη, τυροσίνη και λευκίνη). Η μοναδική συγκέντρωση θρεπτικών ουσιών μέσα στη χλωρέλλα καθώς και η ενεργειακή δομή αυτών των θρεπτικών ουσιών είναι ο λόγος που η χλωρέλλα έχει ενεργά διερευνηθεί σε όλο τον κόσμο ως βασικό τρόφιμο για να ενισχύσει την ανθρώπινη διατροφή και να αντισταθμίσει πολλούς από τους στρεσογόνους παράγοντες που προκαλούν φθορά στη ζωή μας. Ορισμένες εταιρείες προωθούν την χλωρέλλα διασπασμένου κυτταρικού τοιχώματος επειδή στις περισσότερες χλωρέλλες απαιτείται να διασπάται το κυτταρικό τοίχωμα πριν καταναλωθεί, έτσι ώστε οι θρεπτικές ουσίες να μπορούν να απορροφηθούν. Ωστόσο, πολλές σημαντικές βιταμίνες καταστρέφονται όταν το κυτταρικό τοίχωμα διασπαστεί.

Η χλωρέλλα είναι ένα από τα κορυφαία θρεπτικά συστατικά για την απορρόφηση των βαρέων μετάλλων, συμπεριλαμβανομένου του υδραργύρου. Αυτές οι πληροφορίες είναι γνωστές στον τομέα της περιβαλλοντικής τοξικολογίας, όπου η βιομηχανική ρύπανση απειλεί την επιβίωση της χλωρέλλας λόγω των υψηλών επιπέδων έκθεσης. Η χλωρέλλα απορροφά εύκολα τις τοξίνες, όπως το ουράνιο, το κάδμιο, τον υδράργυρο και τον μόλυβδο. Η κύρια μέθοδος που χρησιμοποιεί η χλωρέλλα για να δεσμεύει τις τοξίνες μετάλλων είναι να τις απομονώνει στο κυτταρικό τοίχωμά της. Αυτό είναι λογικό, επειδή αν τις άφηνε στο εσωτερικό του κυττάρου της θα προκαλούσε δυσλειτουργία των κυττάρων που τελικά θα οδηγούσε στον κυτταρικό θάνατο.

Η χλωρέλλα έχει επιζήσει για 2 δισεκατομμύρια χρόνια, έτσι μπορείτε να υποθέσετε ότι η βασική στρατηγική της για να προστατευθεί από δηλητήρια είναι αρκετά καλή. Φυσικά, η χλωρέλλα στο συμπλήρωμα δε ζει πια, αλλά αυτές οι ιδιότητες προσέλκυσης μετάλλων του κυτταρικού τοιχώματός της φαίνεται να παραμένουν αρκετά λειτουργικές. Για παράδειγμα, μια μελέτη σε ποντίκια έδειξε ότι η έκθεση σε μόλυβδο μειώθηκε κατά 66% όταν χορηγήθηκε παράλληλα η χλωρέλλα. Εάν η έκθεση προηγείτο, τότε η χλωρέλλα βοήθησε να μειωθεί κατά 17% με 10 ημέρες χορήγησης συμπληρωμάτων. Η ισοδύναμη δόση χλωρέλλας για ενήλικα βάρους 70 Κg είναι 3.5 gr ανά ημέρα. Προφανώς, όταν ο μόλυβδος ήταν στο σώμα των ζώων, ήταν δυσκολότερο να αποβληθεί, σε σύγκριση με την ικανότητα της χλωρέλλας να τον απομονώνει στο πεπτικό σύστημα και να αποτρέπει καταρχάς την απορρόφησή του. Ανεξάρτητα, η χλωρέλλα είναι ένα ισχυρό εργαλείο στην εργαλειοθήκη της φυσικής αποτοξίνωσης. Εκτός από τη μέταλλο-δεσμευτική ικανότητά της, η χλωρέλλα έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στην προστασία από άλλες τοξίνες, υποστηρίζοντας την αντιοξειδωτική κατάσταση και διαμορφώνοντας σημαντικά μηνύματα γονιδίων (NF-kB) σε υγιή κατεύθυνση.

PCBs . Τα PCB και τα πιο τοξικά παράγωγά τους, τα φουράνια και οι διοξίνες, αποτελούν μία από τις μεγάλες προκλήσεις για την υγεία. Αυτές είναι λιποδιαλυτές τοξίνες που συσσωρεύονται εύκολα στην τροφική αλυσίδα και τώρα διαπερνούν τις τροφές μας, με όλους σχεδόν να έχουν υπερβολικές ποσότητες αυτών των χημικών ουσιών στο αποθηκευμένο λίπος τους. Επίσης απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια απώλειας βάρους και θα πρέπει να καθαριστούν αποτελεσματικά. Γνωρίζουμε ότι τα PCB εμποδίζουν τη λειτουργία του θυρεοειδούς. Μια ιαπωνική μελέτη με υγιείς έγκυες γυναίκες, διαπίστωσε ότι η λήψη 6 gr χλωρέλλας την ημέρα κατά την εγκυμοσύνη μείωσε σημαντικά την ποσότητα των διοξινών στο μητρικό γάλα σε σχέση με τα πρότυπα (μείωση κατά 40%). Επιπλέον, η μελέτη έδειξε επίσης ένα προστιθέμενο ανοσοποιητικό όφελος στο ότι το sIGA των γυναικών που λάμβαναν χλωρέλλα ήταν υψηλότερο στο μητρικό γάλα τους, πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά τους είχαν καλύτερης ποιότητας υποστήριξη του ανοσοποιητικού.

Ενίσχυση Ανοσίας και Λειτουργίας Λέμφου, ειδικά κάτω από συνθήκες στρες. Για να ζήσετε καλά, πρέπει να είστε σε θέση να αντέξετε το άγχος, διατηρώντας παράλληλα την υγεία σας. Πάρα πολύ άγχος προκαλεί υπερβολική φλεγμονή, που είναι ο πυρήνας για την υπονόμευση της υγείας σας καθώς και για την επιβάρυνση του ανοσοποιητικού σας με προβλήματα. Έχει αποδειχθεί ότι η χλωρέλλα διατηρεί τη λειτουργία σημαντικών κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος, ακόμη και στην παρουσία υψηλού στρες. Μια μελέτη δείχνει ότι θυμοκύτταρα (κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος που σχετίζονται με τη λέμφο που γίνονται ρυθμιστικά λεμφοκύτταρα-Τ) διασώθηκαν από τη χλωρέλλα υπό συνθήκες στρες, ενώ ταυτόχρονα μείωσαν την ορμόνη του στρες κορτιζόλη. Μια πρόσφατη μελέτη σχετικά με τα ανθρώπινα κύτταρα δείχνει ότι χλωρέλλα ενισχύει τα σήματα αντι-φλεγμονωδών κυττάρων του ανοσοποιητικού, ευνοώντας την ενεργοποίηση του Τ Helper 1.

Αυτό ευνοεί μια πιο σταθερή ανοσολογική αντίδραση σε ερεθιστικές ουσίες. Μια μελέτη σε ζώα δείχνει ότι η χλωρέλλα μπόρεσε να διατηρήσει την παραγωγή των μακροφάγων υπό συνθήκες στρες. Η ανάπτυξη των νέων μακροφάγων είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του λεμφικού συστήματος. Τα μακροφάγα είναι οι φυσικοί καθαριστές του λεμφικού συστήματός σας. Πάρα πολλοί Αμερικανοί υποφέρουν από υποτονική λεμφική λειτουργία (δυσκαμψία στους ώμους, υπερβολική ποσότητα βλέννας, πονοκεφάλους πίεσης, αίσθημα κούρασης το πρωί). Μία ισοδύναμη δόση για ενήλικα βάρους 70 Kg θα ήταν 3.5 gr έως 14 gr ημερησίως , ποσότητες που είναι πιθανό να ενισχύσουν τις φυσικές διαδικασίες αποτοξίνωσης.

Υπερφόρτωση οιστρογόνων . Ένα βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες είναι πάρα πολλά οιστρογόνα με αποτέλεσμα πολλά γυναικεία προβλήματα. Τα επίπεδα οιστραδιόλης αυξάνονται κανονικά κάθε μήνα κατά το πρώτο μισό του εμμηνορροϊκού κύκλου, όταν ένα ωάριο ωριμάζει. Μόλις απελευθερωθεί το ωάριο, στη συνέχεια, η οιστραδιόλη έχοντας κάνει τη δουλειά της, πρέπει να καθαριστεί. Το συκώτι σας συζευγνύει την οιστραδιόλη (τη δεσμεύει σε μια πρωτεΐνη) για να την εξάλειψει και στη συνέχεια την τοποθετεί στη χολή σας, η οποία ταξιδεύει μέσα από τη χοληδόχο κύστη σας στο πεπτικό σύστημά σας για την οριστική αποβολή απο το έντερο. Εάν το περιεχόμενο του πεπτικού συστήματος είναι πολύ εχθρικό (μη φιλικά βακτήρια), τότε ο δεσμός σύζευξης μπορεί να εξολοθρευτεί από τα βακτήρια, με αποτέλεσμα η οιστραδιόλη να απελευθερωθεί και να εισέλθει εκ νέου στο σώμα σας.

Αυτό είναι ιδιαίτερα ανεπιθύμητο επειδή εκθέτει το σώμα σας στα οιστρογόνα, γεγονός που δεν είναι σωστό. Αυτό μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου που σχετίζεται με οιστρογόνα, το σχηματισμό χολόλιθων, υπερανάπτυξη του ενδομητρίου, καθώς και πολλές διαταραχές του εμμηνορροϊκού κύκλου που συνδέονται με υψηλά επίπεδα οιστρογόνων (φούσκωμα, πρήξιμο του στήθους/ευαισθησία, πονοκεφάλους, βαριά ροή και/ή κράμπες). Μια μελέτη δείχνει ότι η χλωρέλλα βιομεταμορφώνει ενεργά την οιστραδιόλη σε οιστρόνη και βοηθά στον καθαρισμό της οιστρόνης καθώς και στην απομόνωση της οιστριόλης, τη φιλική αντιοξειδωτική μορφή των οιστρογόνων σας. Αυτή η μελέτη προτείνει ότι κάθε γυναίκα με συνδυασμό πεπτικής δυσφορίας και συμπτωμάτων υψηλών επιπέδων οιστρογόνων θα ωφεληθεί από τη λήψη χλωρέλλας, μια απλή λύση που μπορεί να θεωρηθεί ότι λειτουργεί με τη βελτίωση σε πεπτικά και γυναικεία συμπτώματα.

Η χλωρέλλα υποστηρίζει τον υγιή μεταβολισμό της χοληστερόλης. Πολυάριθμες μελέτες σε ζώα και μερικές μελέτες σε ανθρώπους υποστηρίζουν την ικανότητα της χλωρέλλας να επιδρά θετικά στον μεταβολισμό της χοληστερόλης. Ο μηχανισμός εντοπίστηκε σε μια πρόσφατη μελέτη η οποία έδειξε ότι η χλωρέλλα βοηθά το συκώτι να μετατρέπει την χοληστερόλη σε χολή στηρίζοντας έτσι τη φυσική διαδικασία με την οποία το σώμα σας καθαρίζει τη χοληστερόλη.

Βοηθά επίσης στην απομόνωση της χολής στο πεπτικό σας σύστημα, έτσι ώστε η χοληστερόλη δεν απορροφάται εκ νέου πίσω στο σώμα σας. Οι διαλυτές φυτικές ίνες έχουν συνεργιστική δράση με τη χλωρέλλα σε αυτή τη στήριξη της σωστής εξάλειψης της χοληστερόλης από την πεπτική οδό σας, έτσι ώστε υψηλότερες από τις συνηθισμένες ποσότητες να μην απορροφώνται πίσω στο σώμα σας. Επειδή οι τοξίνες που αποβάλλονται είναι επίσης εντός της χολής, ο ίδιος μηχανισμός ενισχύει την εξάλειψη τόσο των τοξινών όσο και της χοληστερόλης. Υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι για την αντιμετώπιση της χοληστερόλης για την υγεία με την σωστή υποστήριξη του μεταβολισμού. Η ικανότητα της χλωρέλλας να βοηθάει τόσο το συκώτι όσο και το πεπτικό σύστημα να εξαλείφουν την χοληστερόλη σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρμονικά με πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν επίσης τον υγιή μεταβολισμό της χοληστερόλης για διαφορετικούς λόγους. Πολυάριθμες μελέτες σε ζώα και μια μικρή μελέτη σε ανθρώπους δείχνουν ότι η χλωρέλλα παρέχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν την υγιή λειτουργία των αγγείων, τρέφοντας το κυκλοφορικό σας με αντιοξειδωτικά και το αμινοξύ αργινίνη.

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Αποτοξίνωση
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά

Δείτε 12 προϊόντα ακόμα

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών