Προσφορά COLGATE Sensitive PRO-Relief Toothpaste 2x75ml

COLGATE Sensitive PRO-Relief Toothpaste 2x75ml

5208052000190

Οδοντόκρεμα για ευαίσθητα δόντια.

-40%

6,41 €

3,85 €3.85

Κερδίζετε 2,56 €

Εξαντλήθηκε! - Διαθέσιμο σε λίγες ημέρες

Η οδοντόκρεμα COLGATE  Sensitive PRO-Relief 2x75ml είναι ιδανική για τα ευαίσθητα δόντια. Σταματάει τον πόνο φράσσοντας τα κανάλια που οδηγούν στα νεύρα του ευαίσθητου δοντιού. Με συχνή χρήση δημιουργεί ένα τείχος διαρκούς προστασίας το οποίο δρα σαν ασπίδα ενάντια στην ευαίσθησία.

  • Μορφή προϊόντος: κρέμα
  • Τύπος Προσφοράς: 2 σε τιμή ενός
  • Κατηγορία Προϊόντος: στοματική υγιεινή
  • Discount: 40%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών