Προσφορά CURAPROX CPS 507 Soft Implant Refill, 5 pcs

CURAPROX CPS 507 Soft Implant Refill, 5 pcs

7612412002249

Μεσοδόντια βουρτσάκια CPS 507, 2,0 - 7,5mm Ø.

-35%

7,90 €

5,14 €5.14

Κερδίζετε 2,76 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το σετ CURAPROX CPS 507 Soft Implant Refill, 5 pcs είναι συσκευασία ανταλλακτικών με 5 μεσοδόντια βουρτσάκια CPS 507 soft implant (για εμφυτεύματα)

Ειδικά σχεδιασμένα μεσοδόντια βουρτσάκια με λεπτές και μακριές ίνες, για απαλόκαθαρισμό των μεγάλων διαστημάτων μετά από περιοδοντική θεραπεία και για ταεμφυτεύματα.

Η σειρά CPS soft implant προορίζεται αποκλειστικά για τέτοιες περιπτώσεις.

Προσβασιμότητα: >2,0 χλστ. / Αποτελεσματικότητα: 7,5 χλστ.

  • Κατηγορία Προϊόντος: στοματική υγιεινή

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών