Προσφορά CURAPROX CS  Surgical Mega Soft

CURAPROX CS Surgical Mega Soft

7612412189506

Οδοντόβουρτσα, για μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, 1 τεμάχιo.

-35%

6,39 €

4,15 €4.15

Κερδίζετε 2,24 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η οδοντόβουρτσα CURAPROX CS Smart Ultra Soft 1 τεμάχιο έχει ίνες Curen® που είναι απαλές για τα ούλα και τα δόντια και ιδιαίτερα σκληρές με την πλάκα: εισχωρούν και καθαρίζουν ατραυματικά ακόμη και την ουλοδοντική σχισμή.

Eιδική φροντίδα ιδανική μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, σε φλεγμονές και κατά τη διάρκεια ραδιοθεραπείας στη στοματική κοιλότητα.

Λεπτές ίνες που εξασφαλίζουν βέλτιστη υγιεινή του στόματος κατά τη διάρκεια ειδικών ιατρικών περιστατικών.

Περισσότερες από 12.000 ίνες Curen,

0,06 mm διάμετρος.

  • Κατηγορία Προϊόντος: στοματική υγιεινή

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών