Προσφορά CURASEPT ADS 100 Gel 30ml

CURASEPT ADS 100 Gel 30ml

8056746070267

Περιοδοντική Γέλη για τοπική θεραπεία των ούλων.

-35%

15,30 €

9,95 €9.95

Κερδίζετε 5,35 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η γέλη CURASEPT ADS 100 GEL 30ml είναι για τοπική θεραπεία των ούλων, για την ανακούφιση του πόνου κατά τη διάρκεια θεραπείας. Βοηθάει στην πρόληψη σχηματισμού οδοντικής πλάκας.

Ενδύκνειται για όσους φέρουν τεχνητές οδοντοστοιχίες, ορθοδοντικούς μηχανισμούς, ασθενείς με περιοδοντικη νόσο ή εμφυτεύτευματα.

  • Μορφή προϊόντος: γέλη-gel
  • Κατηγορία Προϊόντος: στοματική υγιεινή

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών