Προσφορά CURASEPT ADS 212 Oral Rinse 200ml

CURASEPT ADS 212 Oral Rinse 200ml

8056746070045

Στοματικό διάλυμα με Χλωρεξιδίνη 0,12%.

-35%

12,00 €

7,80 €7.8

Κερδίζετε 4,20 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το στοματικό διάλυμα CURASEPT ADS 212 Oral Rinse 200ml είναι ιδανικό για όσους παρουσιάζουν τάση προς ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα.

Χάρη στην περιεκτικτότητα σε διγλυκονική χλωρεξιδίνη κατά 0,12%, εξασφαλίζει αποτελεσματική αντισηπτική δράση. Δρα στη συγκεκριμένη που εφαρμόζεται και δεν προκαλλεί αίσθημα καύσου.

  • Δεν προκαλεί ερεθισμούς
  • Mειώνει τις πιθανότητες καθαρισμού των δοντιών.
  • Ολα τα καλά αποτελέσματα της χλωρεξιδίνης
  • Ανεπαίσθητη αλλοίωση της γεύσης
  • Χωρίς οινόπνευμα
  • Μορφή προϊόντος: υγρό-fluid
  • Ανάγκη για: κακοσμία στόματος
  • Κατηγορία Προϊόντος: στοματική υγιεινή

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών