Προσφορά DABUR Herbal Toothpaste with Clove 100ml

DABUR Herbal Toothpaste with Clove 100ml

5022496100854

Φυτική οδοντόκρεμα με εκχυλίσματα από γαρύφαλλο για ευαίσθητα ούλα και δόντια.

-20%

7,25 €

5,80 €5.8

Κερδίζετε 1,45 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η φυτική αγιουρβεδική οδοντόκρεμα DABUR Herbal Toothpaste with Clove 100ml περιέχει εκχύλισμα γαρύφαλλου και άλλων φυτών με μικροβιοκτόνο και αντισηπτική δράση. Το γαρύφαλλο έχει αναισθητική δράση καιδιατηρεί υγιή τα ευαίσθητα ούλα και τα δόντια.

Οδηγίες χρήσης:

Με καθημερινό βούρτσισμα πρωϊ και βράδυ συμβάλλει στην πρόληψη των ερεθισμών που προκαλούν πόνο στα δόντια.

  • Ανάγκη για: λεύκανση
  • Κατάλληλο για: ομοιοπαθητική
  • Συστατικά: βότανα
  • Κατηγορία Προϊόντος: στοματική υγιεινή

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών