Προσφορά Tepe Tongue Cleaner 1 pc

Tepe Tongue Cleaner 1 pc

7317400002002

Eργαλείο καθαρισμού της γλώσσας για την ελάττωση της κακοσμίας του στόματος.

-22%

6,03 €

4,70 €4.7

Κερδίζετε 1,33 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το εργαλείο καθαρισμού της γλώσσας Tepe Tongue Cleaner 1 pc  βελτιώνει τη στοματική υγεία, βοηθώντας στην ελάττωση της κακοσμίας.

  • Τριπλό ξέστρο καθαρίζει με μία κίνηση.
  • Έχει εργονομικά σχεδιασμένη λαβή.
  • Τριγωνικού σχήματος κεφαλή η οποία βοηθάει στον καθαρισμό του οπίσθιου τμήματος της γλώσσας.

Υπερυψωμένα ξέστρα για καθαρισμό της ράχης της γλώσσας και επίπεδα ξέστρα για καθαρισμό των πλευρών της γλώσσας.

Χρήση:

Τοποθετήστε το εργαλείο καθαρισμού της γλώσσας όσο πιο πίσω μπορείτε με τις υπερυψωμένες επιφάνειες προς την κατεύθυνση της γλώσσας και μετακινήστε το προς τα εμπρός. Μια κίνηση είναι συνήθως αρκετή. 

  • Ανάγκη για: κακοσμία στόματος
  • Κατηγορία Προϊόντος: στοματική υγιεινή

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών