Προσφορά THERASOL Στοματικό Διάλυμα 250ml

THERASOL Στοματικό Διάλυμα 2x250ml

5206867000954

Αντιμικροβιακό στοματικό διάλυμα με ευχάριστη γέυση μέντας. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1+1 ΔΩΡΟ.

-25%

11,19 €

8,39 €8.39

Κερδίζετε 2,80 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

THERASOL Στοματικό Διάλυμα

  • Αντιμικροβιακό στοματικό διάλυμα κατά της οδοντικής μικροβιακής πλάκας
  • Συμβάλλει στον περιορισμό της ουλορραγίας
  • Βοηθά στην μείωση των συμπτωμάτων της ουλίτιδας και της περιοδοντίτιδας 
  • Ευχάριστη γεύση μέντας 
  • Δεν κάνει χρώσεις
  • Παρατεταμένη δράση
  • Καθημερινή χρήση
  • Ανάγκη για: κακοσμία στόματος

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών