Προσφορά UNISEPT Implants Toothpaste with Active Oxygen for Daily Use 100ml

UNISEPT Implants Toothpaste with Active Oxygen for Daily Use 100ml

5205152009948

Οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης, κατάλληλη και για όσους έχουν οδοντικά εμφυτεύματα.

-35%

8,37 €

5,44 €5.44

Κερδίζετε 2,93 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

H οδοντόπαστα UNISEPT Implants Toothpaste with Active Oxygen for Daily Use 100ml είναι ειδικά σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση από άτομα με οδοντικά εμφυτεύματα και βοηθά στην καθαριότητα της περιοχής γύρω από αυτά. Δε συμβάλει στην οξείδωση των εμφυτευμάτων λόγω χαμηλής συγκέντρωσης φθορίου.

Περιέχει Calcium Peroxide, Lactoferrin, Lactoperoxidase & Glucose Oxidase, Hydroxyapatite, φθόριο 200ppm F-

Οδηγίες Χρήσης: Τοποθετήστε μια ποσότητα Unisept Implants Toothpaste στην οδοντόβουρτσα σας και βουρτσίστε επιμελώς τα δόντια σας πρωί και βράδυ καθώς και μετά από κάθε γεύμα.

  • Μορφή προϊόντος: κρέμα
  • Κατάλληλο για: εγκυμοσύνη
  • Κατηγορία Προϊόντος: στοματική υγιεινή

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών